Multumiri Asociatia Culturala “LA NOI LA ROMANI”

aclnlr Asociatia Culturala “LA NOI LA ROMANI”
Str. Gen. Praporgescu, Nr. 71, Corabia, Judetul Olt; Tel.: (+40) 740 131
Nr. 112/01.29.2019

Catre,
Politia Locala a Sectorului 2, Bucuresti
Domnului Director General,
Col(r) Aurel DOBRILA

Va rugam sa primiti caldele noastre multumiri si aprecieri ca parteneri, in organizarea si desfasurarea in cele mai bune conditii a evenimentului cultural IDENTITATE PRIN CULTURA „MANDRIA DE A FI ROMAN”, care a avut loc in dat de 23 ianuarie a. c. la Galeria 2Art a Primariei Sector 2, Bucuresti.
Evenimentul dedicat sarbatoririi a 16o de ani de la Unirea Principatelor Române de catre domnitorul A. I. CUZA si 169 de ani de la nasterea marelui nostru poet Mihai EMINESCU a intrunit toate conditiile pentru a fi considerat un EVENIMENT CULTURAL EXCEPtIONAL prin prezenta unor mari personalitati din domeniul Istoriei, culturii si artei românesti, un numeros si ales public, numerosi tineri- elevi de la scoala Ferdinand 1 si Colegiul Hermes din Bucuresti impreuna cu cadrele didactice.
Cu convingerea ca si in continuare veti ramâne partenerul Asociatiei Culturale „LA NOI LA ROMÂNI”, la viitoarele venimente, va asiguram Stimate Domnule Director col (r) Aurel DOBRILA, de cele mai alese sentimente de stima si consideratie.

Prof. Etnomuzicolog Niculina MERCEANU
Presedinte
Asociatia Culturala „LA NOI LA ROMÂNI”