Mulțumiri B.M.L. pentru B.L.L.

mps2
Politiei Locale Sector 2, Bucuresti

B. M. L. pentru B. L. L. Adresa: str. T. M. nr. 20, sector 2

Va transmit prezenta scrisoare de mulţumire, ca semn de apreciere si respect atat pentru operativitatea demonstrata cat mai ales pentru răspunsul prompt si eficient, acordat mamei mele in varsta (cu grad de handicap) in rezolvarea problemelor noastre: blocarea porţii de acces in casa.

Datorita spiritului civic, insusit cu vehementa de Politia Locala Sector 2, am reuşit intodeauna sa depăşim obstacolele din calea noastra si sa putem iesi pe poarta. Micul trotuar din fata casei este deseori blocat de maşini, deseori apartinand personalului de la Centrul Militar in nr. direct proporţional. Din pacate, cei ultimi menţionaţi, considerând ca locaţia le permite sa abuzeze de o anumita, greşit inteleasa autoritate, isi parcheaza maşinile personale la nici 20cm de poarta. Prin gestul lor iresponsabil, aceste persoane, nu se gândesc sau nu ii intereseaza, ca asa facand, ne anuleaza noua un drept, de care ei beneficiaza cand ajung la domiciliul lor (spaţiu in libera mişcare, urgente, salvare, pompieri, lucrări de intretinere gaz, apa, etc). De fiecare data cand am intampinat situatii de blocaj iar mama mea trebuia sa fie supusa la un efort deosebit pentru a putea iesi pe poarta, Politia Locala s-a prezentat in timp util si cu eficenta. De accea dorim ca pe aceasta cale sa le mulţumim din suflet si cu multa sinceritate pentru gestul de omenie, sprijin de calitate, profesionalism si diligenta deosebita. Nu va ascund ca de multe ori am asistat cu indignare la discuţii agresive, amenintari si de "rea voinţa" indreptate către Politia Locala Sector 2, in timp ce incercau sa-mi elibereze poarta si a crea spaţiu mamei mele invalida de a intra in casa. (ma refer in special la posesorii de maşini ai lucratorior Centrului Militar vecin cu mine). Totodata e de remarcat ca toate aplelurile mele telefonice, către dispecer au fost recepţionate cu rabdare, responsabilitate si cu preaviz de rezolvare in interval minim de timp operativ.

Tot ceea ce am descris mai sus are scopul de a evidenţia faptul ca am primit din partea Politiei Locale sector 2 un real angajament, intelegere, scupulozitate si consecventa. Pentru intelegerea completa a mesajului meu, consider ca e important de "a se face ştiut“ cand organele responsabile iti dau suportul pentru a te simţi in siguranţa, ajutat si mai ales inteles intr-un moment in care toti ceilalţi dintr-un motiv sau altul indiferent de lege "nu vor sa inteleaga".

In concluzie, eu si mama mea, vrem sa va transmitem pe aceasta cale ca suntem multumite de ajutorul acordat in poziţie de Politia Locala sector 2, multumite ca funcţionaţi in sprijinul siguranţei cetateanului si suntem convinse ca veti pastra aceasta calitate si pe viitor.