Posturi vacanteDOCUMENTE NECESARE ÎNSCRIERE CONCURSRezultatul selecției dosarelor la concursul organizat în data de 29.01.2019 ora 10:00 în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție temporar vacante la Serviciul Relații Publice și Compartimentul Autorizare Agenți EconomiciPoliția Locală Sector 2 organizează în data de 29.01.2020 ora 10:00, la sediul din șos. Pantelimon nr. 27, Sector 2, Concurs de recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție temporar vacante:

 • Serviciul Relații Publice
  - un post de consilier clasa I, grad profesional asistent
 • Compartimentul Autorizare Agenți Economici
  - un post de polițist local clasa I, grad profesional asistent

Detalii AICIPoliția Locală Sector 2 organizează în data de 30.01.2020 ora 10:00, la sediul din șos. Pantelimon nr. 27, Sector 2, Concurs de recrutare în vederea ocupării funcției contractuale vacantă existentă pe perioadă nedeterminată:

 • Biroul Administrativ
  - un post de inspector de specialitate, S

Detalii AICIPoliția Locală Sector 2 organizează în data de 04.02.2020 ora 10:00, la sediul din șos. Pantelimon nr. 27, Sector 2, Concurs de recrutare în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante existente pe perioadă nedeterminată:

 • Biroul Resurse Umane
  - un post de consilier clasa I, grad profesional superior
 • Serviciul Relații Publice
  - un post de consilier clasa I, grad profesional debutant
 • Serviciul Protecția Mediului
  - un post de polițist local clasa I, grad profesional superior

Detalii AICIRezultatul selecției dosarelor pentru examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deținut pentru funcționarii publici din cadrul instituției.

Detalii AICIPoliția Locală Sector 2 organizează în data de 30.12.2019 ora 10:00 la sediul din șos. Pantelimon nr. 27, sector 2, examenul de promovare în gradul profesional imediat superior celui deținut pentru funcționarii publici din cadrul instituției.

Detalii AICI