Politia Locala Sector 2 – sustine programul de reinfiintare al patrulelor scolare

Politia Locala Sector 2 a continuat seria actiunilor din cadrul Proiectului „Patrulele scolare”, in calitate de partener al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Asociatiei Siguranta Auto, in data de 17.04.2018, cu elevii Scolii Gimnaziale Maica Domnului.

Politia Locala Sector 2 a asigurat protectia elevilor, a cadrelor didactice si a parintilor, care au format patrulele scolare si au actionat in zona unitatii de invatamant.
Patrulele, aflate pentru prima oara in trafic, s-au asigurat ca soferii acorda prioritate, la marcajul pietonal, colegilor si cetatenilor aflati in zona la acea ora, dar si ca acestia traverseaza strada doar prin locurile marcate.
Scopul proiectului este acela de a obisnui copiii cu regulile de circulatie si a le forma deprinderi in acest sens, dar si sa atragem atentia conducatorilor auto ca in preajma scolilor trebuie sa circule cu atentie si sa acorde prioritate la trecerea elevilor. Actiunile vor continua in toate unitatile de invatamant din Sectorul 2.