Proiectul RECICLAM SI NE RELAXAM IN NATURA!

Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu Eco - X, continua seria proiectelor ce se adreseaza tinerilor elevi, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Din dorinta de a dovedi ca materialele reciclabile se pot transforma in obiecte care contribuie la conservarea mediului, cu rolul de a atrage si a proteja speciile inaripate, Politia Locala Sector 2, partener strategic in acest proiect, a coordonat in data de 16.03.2016, orele 10.00 – 14.00, in Parcul Plumbuita, activitatile care au constat in confectionarea si montarea de casute pentru pasarele, alaturi de elevii clasei a VI – a A, ai Colegiului National Cantemir – Voda, sub indrumarea Domnului Director Alexandru Mihai si a Doamnei Profesor Alina Preda.
Proiectul „Reciclam si ne relaxam in natura”, este un raspuns la nevoia populatiei de a trai intr-un mediu mai sanatos si necesitatea de a-l proteja pentru generatiile viitoare.
Pentru munca depusa si gradul de implicare in aceasta activitate, elevii au fost premiati de reprezentantii Eco-X, cu diplome.