ZIUA EUROPEANA DE LUPTA IMPOTRIVA TRAFICULUI DE PERSOANE - 18 OCTOMBRIE 2018

Politia Locala Sector 2, partener al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane - ANITP, a participat astazi la Conferinta Nationala pentru marcarea Zilei Europene de Lupta Impotriva Traficului de Persoane, in cadrul Proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai buna informare a cetatenilor”, proiect finantat prin Fondul pentru Securitate Interna.

In deschiderea conferintei a vorbit Directorul ANITP, Dl. Maximilian Axel Nicolae, care a facut un bilant al activitatilor derulate in proiect si a adresat felicitari partenerilor, ministere, institutii publice si ONG-uri. Politia Locala Sector 2 a fost felicitata pentru modul profesional in care s-a implicat, in calitate de partener, in activitatile derulate de ANITP si pentru reusita FlashMob-ului derulat in data de 15.10.2018, in Aeroportul International Henri Coanda.
La eveniment au participat Dl. Mircea Mocanu, Sef Misiune - Organizatia Internationala pentru Migratie, Biroul Romania, Prefectul Municipiului Bucuresti, Dna. Catalina Chendea – Ministerul Educatiei Nationale, Dna. Ioana Sandescu – Asociatia eLiberare, reprezentanti ai Camerei Deputatilor, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Romanilor de Pretutindeni, CRBL – artist, fundatii si organizatii.
Politia Locala Sector 2 spune NU traficului de persoane!