ELEVI, PRETUITI VIATA!

Pentru Politia Locala Sector 2 este important sa transmita elevilor capacitatea de a intelege si de a pretui viata, de a adopta un comportament si o atitudine corecta in trafic.

Programul Politiei Locale Sector 2, derulat in unitatile de invatamant preuniversitar aflate in raza de competenta, conform Planului de masuri aprobat, vizeaza invatarea de catre elevi a acestor comportamente in trafic, constientizarea asupra consecintelor accidentelor rutiere, reducerea numarului de accidente in care sunt implicati elevi, recunoasterea semnelor de circulatie si importanta respectarii lor.
In cadrul fiecarei ore de educatie rutiera elevii din unitatile de invatamant preuniversitar, au posibilitatea sa vizioneze spoturi preventive si prezentari, beneficiind de sfaturile, consultanta si experienta in domeniul rutier, a reprezentantilor Politiei Locale Sector 2.
Cum visul fiecarui elev este sa implineasca mai repede 18 ani si sa-si ia permis de conducere, constientizarea lui, inca de cand este elev, asupra principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere cu consecinte deosebit de grave, il va face sa fie un sofer mai responsabil atunci cand va obtine carnetul.