POLITIA LOCALA SECTOR 2 A ADUS O PICATURA DE FERICIRE

Politia Locala Sector 2 a participat in data de 12.07.2018, in curtea Institutului Oncologic Fundeni, la evenimentul organizat de Imperium Moto – un grup de oameni pasionati de motoare si Asociatia Medicilor Veterinari, in parteneriat cu cadre medicale si agenti economici, care au sustinut evenimentul. Cei 110 copii, aflati la aceasta data in Clinica Oncologica, au primit cu entuziasm alaturi de ei, magicieni, artisti, fotografi si politisti, au participat la Ateliere de pictura, fotografie, gatit, educatie rutiera, expozitii auto-moto si spectacole, dar s-au bucurat si de cadourile primite de la organizatori.

Politia Locala Sector 2 a asigurat Atelierul de Educatie Rutiera, cu scopul de a obisnui copiii cu reguli de circulatie pe care trebuie sa le respecte in calitate de pietoni si pasageri in autovehicule si a le forma deprinderi in acest sens. Activitatile s-au desfasurat pe un poliplan profesional, de 24 mp, care reprezinta o intersectie reala.
Copiii au descoperit o mica parte din secretele meseriei de politist local, in vizita lor prin expozitia organizata cu echipamente, tehnica de lupta si tehnica auto.
Politistii locali au adus o raza de lumina si un zambet in sufletul copiilor aflati in suferinta!