Amenzi pentru distrugerea spațiilor verzi

Circa 100 de autovehicule staționate pe zonele verzi au fost identificate și sancționate de către polițiștii locali ai sectorului 2, Serviciul Protecția Mediului.

În urma controalelor efectuate în ultimele cinci zile, au fost depistați și amendați contravențional 69 de conducători auto, cu suma totală de 34.500 lei, conform Hotărârii Consiliului Local Sector 2 nr. 301/2019 privind stabilirea şi sancționarea faptelor ce constituie contravenții pe raza Sectorului 2. Pentru restul de 28 de conducători auto s-au emis somații către societățile comerciale care le dețineau pentru a comunica utilizatorul autovehiculelor în momentul în care au staționat pe spațiul verde.

Controalele au avut loc pe șoselele: Pantelimon, Basarabia, Ferdinand I, Colentina, Ștefan cel Mare, precum și pe străzile Maica Domnului, Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu și Teiul Doamnei.

Agenții Poliției Locale Sector 2, Serviciul Protecția Mediului, vor continua acțiunea de identificare și sancționare a conducătorilor auto care parchează pe zonele verzi.