Ultimele noutăți

ANUNȚ IMPORTANT

Ca urmare a Deciziei Prefectului Municipiului București de anulare a HCL S2 nr. 340/2019,
SE SUSPENDĂ TEMPORAR
orice activitate de înregistrare a documentelor
în vederea obținerii autorizației de funcționare
pentru activitățile de alimentație publică și
implicit de emitere a autorizațiilor pentru dosarele deja înregistrate, până la pronunțarea
printr-o Hotărâre definitivă.

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Comunicat privind legea 202/2002

Prin Legea nr. 232/2018 pentru modificarea si completarea Legii nr. 202/2002 privind egalitatea de sanse si tratament intre femei si barbati publicata in M.Of. nr.679/ 06.08.2018, a fost introdus la art. 6 din lege un nou alineat cu urmatorul continut:

„(1^1) Este interzis orice comportament de hartuire, hartuire sexuala sau hartuire psihologica definite conform prezentei legi, atat in public, cat si in privat”.
In baza art. 6 din Legea nr.155/2010 politia locala are atributii de a constata contraventii si de a aplica sanctiuni pentru nerespectarea normelor legale privind convietuirea sociala stabilite prin lege, iar in conformitate cu dispozitiile art.3 din Legea nr. 232/2018, la articolul 37 al Legii nr.202/2002 alineatul (3), dupa litera b) se introduce o noua litera, litera c), cu urmatorul cuprins:
"c) Ministerul Afacerilor Interne, prin ofiterii si agentii de politie din cadrul Politiei Romane, ofiterii si subofiterii din cadrul Jandarmeriei Romane, ofiterii si agentii de politie din cadrul Politiei de Frontiera Romane, in zona de competenta, precum si de catre politistii locali, in cazul contraventiilor constand in incalcarea dispozitiilor art. 6 alin. (1^1).".
Fata de cele mentionate, Politia Locala Sector 2 a dispus ca un numar de 20 politisti locali din cadrul Directiei Ordine Publica, Serviciul Circulatie Rutiera si Paza Obiective, sa fie abilitati pentru aplicarea sanctiunilor contraventionale prevazute de Legea nr. 202/2002 republicata, privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati.