Ultimele noutăți

ANUNȚ IMPORTANT

Ca urmare a Deciziei Prefectului Municipiului București de anulare a HCL S2 nr. 340/2019,
SE SUSPENDĂ TEMPORAR
orice activitate de înregistrare a documentelor
în vederea obținerii autorizației de funcționare
pentru activitățile de alimentație publică și
implicit de emitere a autorizațiilor pentru dosarele deja înregistrate, până la pronunțarea
printr-o Hotărâre definitivă.

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Intrebare de baraj!

Activitatea Politiei Locale Sector 2 este verificata in aceasta perioada, iar cei care vor furniza informatii pretioase sunt chiar locuitorii acestui sector. Cetatenii sunt invitati sa raspunda la zece intrebari referitoare la cum vad ei rolul si performantele acestei institutii. Echipe de politisti locali ai Sectorului 2 se vor deplasa acasa la bucuresteni pentru a le duce formularele. In paralel, aceste chestionare pot fi completate si pe strada, de cei care accepta sa-si rapeasca cinci minute din timpul lor. Conform primariei, prin acest sondaj se incearca identificarea realizarilor si nerealizarilor institutiei, de la infiintare si pana in prezent, stabilirea gradului de siguranta stradala, evolutia fenomenului antisocial, rezultatele implementarii sistemelor de monitorizare video, perceptia cetatenilor fata de fenomenul de coruptie. La ce intrebari se asteapta raspuns Reprezentantii primariei vor desfasura acest sondaj in urmatoarele doua saptamani. Iata ce intrebari vor fi puse celor care vor sa participe la acest studiu! „Chestionarul va folosi pentru imbunatatirea Sistemului de Management Integrat si pentru atingerea unui nivel sustinut de excelenta in toate aspectele performantei, in vederea implementarii modelului de excelenta EFQM al Politiei Locale a Sectorului 2. Grupa operatorilor de sondaj din cadrul Politiei Locale Sector 2 este sprijinita in aceasta activitate de politisti locali voluntari”, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Intrebare-de-baraj-sunteti-multumiti-de-politia-locala-sector-2 ?