Ultimele noutăți

ANUNȚ IMPORTANT

Ca urmare a Deciziei Prefectului Municipiului București de anulare a HCL S2 nr. 340/2019,
SE SUSPENDĂ TEMPORAR
orice activitate de înregistrare a documentelor
în vederea obținerii autorizației de funcționare
pentru activitățile de alimentație publică și
implicit de emitere a autorizațiilor pentru dosarele deja înregistrate, până la pronunțarea
printr-o Hotărâre definitivă.

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Balul sigurantei seniorilor – Editia 2017

bsspmic

Politia Locala Sector 2 a mai scris o poveste... Ea a inceput cu o idee, a Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, care ne-a propus un parteneriat in „Saptamana Prevenirii Criminalitatii” – editia a XIII, a continuat cu munca, colaborari, idei, initiative si astfel am conceput si finalizat Balul Sigurantei Seniorilor, editia a –III-a, 2017.

Am muncit mult dar pentru bucuria din ochii oamenilor de varsta a III-a a meritat. Am primit felicitari, zambete, multumiri, imbratisari....
Invitatii de onoare ai evenimentului au fost Domnul primar Mihai Mugur Toader si domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.
A fost un eveniment de exceptie, dedicat sarbatoririi varstnicilor, la care au participat o serie de artisti indragiti: Corina Chiriac, Aurelian Temisan, Gabriel Dorobantu, dansatorii Ansamblului Ciocarlia, Taraful Mandy Pana si Fanfara Angels.
150 de persoane varstnice din sectorul 2, au ascultat muzica tineretii, au dansat, au petrecut clipe de neuitat si au participat la un adevarat maraton al informarii preventive, unde au aflat cum sa se protejeze pentru a nu deveni victime ale faptelor infractionale.
Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sprijinul Kaufland Romania, Carrefour Veranda Mall, Ana Pan, Asociatia Florarilor Sector 2 si Supercom SA.