Ultimele noutăți

ANUNȚ IMPORTANT

Ca urmare a Deciziei Prefectului Municipiului București de anulare a HCL S2 nr. 340/2019,
SE SUSPENDĂ TEMPORAR
orice activitate de înregistrare a documentelor
în vederea obținerii autorizației de funcționare
pentru activitățile de alimentație publică și
implicit de emitere a autorizațiilor pentru dosarele deja înregistrate, până la pronunțarea
printr-o Hotărâre definitivă.

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Monitorizare video Plumbuita

psrpmic

Astazi, 27.06.2016, in sediul Primariei Sector 2, a avut loc Conferinta de presa organizata ca urmare a finalizarii proiectului „SISTEM DE MONITORIZARE VIDEO PENTRU CRESTETREA SIGURANTEI SI PREVENIREA CRIMINALITATII IN ZONA PLUMBUITA – STEAUA ROSIE – PETRICANI”,

cod SMIS 25106, in prezenta Domnului Primar Toader Mugur Mihai, a Domnului Dan Nicula, Presedintele Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov si a reprezentantilor presei. Politia Locala Sector 2, reprezentata de Director General Dobrila Aurel, in calitate de Manager de proiect, a prezentat informatiile legate de finalizarea proiectului si rezultatele obtinute, in aceasta etapa. Proiectul, finantat prin POR 2007 – 2013, Axa prioritara 1 – „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”, in valoare totala de 3.672.255,31 lei, are ca obiectiv general imbunatatirea serviciilor sociale din Arealul Plumbuita, intr-un context de crestere sustinuta si durabila a calitatii vietii si de creare de locuri de munca de calitate pentru locuitori. Sistemul de monitorizare este compus din 54 camere video, 18 echipamente de criptare, 92 puncte de acces wireless, 4 servere de management video si si un dispecerat dotat cu echipamente si softuri specifice amplasat in sediul Politiei Locale din str. Abanosului nr. 15. Ca urmare a implementarii acestui sistem de monitorizare se prevede scaderea ratei generale a infractionalitatii cu 50%.