GHIDUL CETĂȚEANULUI PENTRU SEZONUL RECE (TEMPERATURI SCĂZUTE)

Ultimele noutăți

INFORMARE !!!

INFORMARE !!!

ÎNCEPÂND CU DATA DE 28.06.2022,

 DOSARELE PENTRU:

- AUTORIZARE ACTIVITĂȚI DE ALIMENTAȚIE PUBLICĂ COD CAEN 561,563

- AUTORIZARE ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRATIVE - 932

- AVIZ OCUPARE TEMPORARĂ A LOCULUI PUBLIC CU TERASE SEZONIERE

- AVIZ OCUPARE TEMPORARĂ A LOCULUI PUBLIC CU AMPLASARE DE AGREGATE FRIGORIFICE

SE VOR DEPUNE LA REGISTRATURA PRIMĂRIEI SECTOR 2

STR CHIRISTIGIILOR NR. 11-13

Telefon: 021.2096000 (Structura Sistemului Vocal); 031.4039961; 0372.106100

Fax: 021.2096282

E-mail: infopublice@ps2.ro

INFORMARE CETĂȚENI

Față de ÎNȘTIINȚAREA de mai jos, facem următoarele precizări:

Documentul de față are rol de INFORMARE pentru cetățenii care respectă normele de salubrizare și de colectare a deșeurilor generate, precum și modul de depozitare al acestora și de ATENȚIONARE, pentru cetățenii care ignoră respectarea actelor normative menționate în document,  situație în care se vor aplica sancțiuni contravenționale.

ÎNȘTIINȚARE

CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ INOVAȚIE ȘI CALITATE ÎN SECTORUL PUBLIC EDIȚIA a XII-a 2021

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a organizat marți 21 decembrie 2021, cea de-a XIII-a ediție a Competiției celor mai bune practici din administrația publică din România, eveniment la care a participat Poliția Locală Sector 2, nominalizată pentru premiere la Secțiunea ”Digitalizarea de la planificare la implementare”.
Instituțiile şi autoritățile publice de la toate nivelurile administrației publice au fost invitate să-şi înscrie, în perioada 23 iulie – 17 septembrie 2021, inițiativele inovative şi eficiente care corespund celor 3 piloni tematici propuși în acest an, şi anume:
Pilon 1: Digitalizarea - soluții integrate pentru o administrație inteligentă;
Pilon 2: Administrație verde – calea spre o societate durabilă;
Pilon 3: Contribuții la asigurarea sănătății comunității sau a angajaților.
Demersul realizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, pentru cunoașterea și recunoașterea performanței la nivelul administrației publice românești, de promovare a profesioniștilor din sistemul public, a adus Poliției Locale Sector 2, Locul III, la aceasta competiție de bune practici.
Nominalizările pot fi vizualizate la următoarea adresă de link:

https://www.administratie.ro/anfp-premiaza-performanta-in-sistemul-public-in-cadrul-competitiei-de-bune-practici-inovatie-si-calitate-in-sectorul-public/

Aprecieri

INFORMARE

Începănd cu data de 01.07.2021 serviciul de salubritate pentru utilizatorii non-casnici (persoane juridice) va fi prestat de către S.C. Supercom S.A. - operator exclusiv în sectorul 2, în baza unui contract individual de prestari servicii de salubritate pe care trebuie sa-l încheiați cu această societate comercială.
Detalii AICI

Acțiuni

Campanii

Proiecte

 • 2022
  • CONTINUĂ PROIECTUL PENTRU POLIȚIȘTII LOCALI VOLUNTARI (Proiecte PLS2)

   Citește mai departe...

  • Sesiune de informare privind modalitățile de îmbunătățire a metodelor de intervenție interinstituțională pentru prevenirea și combaterea violenței domestice și de gen în cadrul proiectului “Sprijin pentru implementarea Convenției de la Istanbul în România (Proiecte PLS2)

   Citește mai departe...

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

 

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro 

INFORMARE

Referitor la obligațiile legale ce le revin persoanelor juridice privind aplicarea tratamentelor DDD - București 2023.
Detalii AICI

Sistem complex de supraveghere video

z11mic Politia Locala Sector 2 va implementa Proiectul „Sistem complex de supraveghere video pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii în zece zone ale Sectorului 2 al capitalei,

care consta in amplasarea a 480 de camere de monitorizare si supraveghere video.
Aceasta investitie se doreste a fi un instrument modern si eficient ce va intra în dotarea Politiei Locale din sectorul 2 al Capitalei si care, in corelatie cu celelalte patru sisteme de supraveghere video finalizate sau în curs de finalizare, va asigura o supraveghere generală a întregului sector. Sistemul va fi amplasat si va functiona pe aproximativ 90% din suprafaţa sectorului 2, acoperind zece componente teritoriale, denumite zone:
ZONA1 – zona delimitata de Calea Floreasca, sos. Pipera, sos. Petricani, Bd. Lacul Tei, str. Barbu Văcărescu si sos. Stefan cel Mare.
ZONA2 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, sos. Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei si str. Barbu Văcărescu.
ZONA3 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, Calea Mosilor si Bd. Dacia.
ZONA4 – zona delimitata de Bd. Dacia, Calea Mosilor, si Bd. Carol I.
ZONA5 – zona delimitata de Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, sos. Mihai Bravu si Calea Calarasilor
ZONA6 – zona delimitata de Calea Mosilor, sos. Colentina, str. Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand I, Bd. Garii Obor, calea ferata, Bd. Chisinau, sos. Pantelimon, sos. Iancului si sos. Mihai Bravu.
ZONA7 – zona delimitata de sos. Mihai Bravu, sos. Iancului, sos. Pantelimon, Bd. Chisinau şi Bd. Basarabiei.
ZONA8 – zona delimitata de Bd. Chisinau, limita de sector, sos. Pantelimon, sos. Vergului şi Bd. Basarabiei
ZONA9 – zona delimitata de str. Ziduri Mosi, sos. Colentina, sos. Fundeni, Lacul Fundeni, str. Heliade între Vii si Bd. Ferdinand I.
ZONA10 – zona delimitata de str. Gherghitei, limita de sector si sos. Colentina,
Pentru fiecare zona sistemul va asigura necesitatea de supraveghere explicita a unor obiective locale de interes social (perimetrele exterioare ale scolilor, gradinitelor si ale altor institutii publice), precum si a unor obiective care pot constitui locatii de aglomerare urbană (intersectii importante, parcuri, stadioane, biserici etc.).
Proiectul este realizat din buget local si se afla in faza de evaluare a ofertelor primite de la operatorii economici.