Ultimele noutăți

ANUNȚ IMPORTANT

Ca urmare a Deciziei Prefectului Municipiului București de anulare a HCL S2 nr. 340/2019,
SE SUSPENDĂ TEMPORAR
orice activitate de înregistrare a documentelor
în vederea obținerii autorizației de funcționare
pentru activitățile de alimentație publică și
implicit de emitere a autorizațiilor pentru dosarele deja înregistrate, până la pronunțarea
printr-o Hotărâre definitivă.

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Sistem complex de supraveghere video

z11mic Politia Locala Sector 2 va implementa Proiectul „Sistem complex de supraveghere video pentru cresterea sigurantei sociale si prevenirea criminalitatii în zece zone ale Sectorului 2 al capitalei,

care consta in amplasarea a 480 de camere de monitorizare si supraveghere video.
Aceasta investitie se doreste a fi un instrument modern si eficient ce va intra în dotarea Politiei Locale din sectorul 2 al Capitalei si care, in corelatie cu celelalte patru sisteme de supraveghere video finalizate sau în curs de finalizare, va asigura o supraveghere generală a întregului sector. Sistemul va fi amplasat si va functiona pe aproximativ 90% din suprafaţa sectorului 2, acoperind zece componente teritoriale, denumite zone:
ZONA1 – zona delimitata de Calea Floreasca, sos. Pipera, sos. Petricani, Bd. Lacul Tei, str. Barbu Văcărescu si sos. Stefan cel Mare.
ZONA2 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, sos. Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei si str. Barbu Văcărescu.
ZONA3 – zona delimitata de sos. Stefan cel Mare, Calea Mosilor si Bd. Dacia.
ZONA4 – zona delimitata de Bd. Dacia, Calea Mosilor, si Bd. Carol I.
ZONA5 – zona delimitata de Bd. Carol I, Bd. Pache Protopopescu, sos. Mihai Bravu si Calea Calarasilor
ZONA6 – zona delimitata de Calea Mosilor, sos. Colentina, str. Ziduri Mosi, Bd. Ferdinand I, Bd. Garii Obor, calea ferata, Bd. Chisinau, sos. Pantelimon, sos. Iancului si sos. Mihai Bravu.
ZONA7 – zona delimitata de sos. Mihai Bravu, sos. Iancului, sos. Pantelimon, Bd. Chisinau şi Bd. Basarabiei.
ZONA8 – zona delimitata de Bd. Chisinau, limita de sector, sos. Pantelimon, sos. Vergului şi Bd. Basarabiei
ZONA9 – zona delimitata de str. Ziduri Mosi, sos. Colentina, sos. Fundeni, Lacul Fundeni, str. Heliade între Vii si Bd. Ferdinand I.
ZONA10 – zona delimitata de str. Gherghitei, limita de sector si sos. Colentina,
Pentru fiecare zona sistemul va asigura necesitatea de supraveghere explicita a unor obiective locale de interes social (perimetrele exterioare ale scolilor, gradinitelor si ale altor institutii publice), precum si a unor obiective care pot constitui locatii de aglomerare urbană (intersectii importante, parcuri, stadioane, biserici etc.).
Proiectul este realizat din buget local si se afla in faza de evaluare a ofertelor primite de la operatorii economici.