GHIDUL CETĂȚEANULUI PENTRU SEZONUL RECE (TEMPERATURI SCĂZUTE)

arsit Bucuresti, Nr. 12/ 2013
Subiect: Multumiri pentru raspunsul dvs. la solicitarea de informatii adresata de ARSIT
Stimata Doamna,
Stimate Domn,
ARSIT este o organizatie non-profit care s-a infiintat din dorinta de a reprezenta vocea contribuabilului roman. Misiunea noastra este: Sa impunem respect fata de contribuabil si pentru banul platit de acesta!
ARSIT este membra a Taxpayers Association of Europe - Asociatia Contribuabililor din Europa -, o federatie formata din asociatii ale platitorilor de impozite si taxe din 31 de state europene, avand peste un milion de membri şi militand pentru stimularea eficientei si economiei in sistemul public, pentru o societate cu impozite mici si libertate individuala mare.
In sensul sustinerii intereselor contribuabililor, ARSIT a lansat programe care sustin misiunea noastra. Astfel am demarat un proiect in scopul analizei transparentei cheltuielilor publice, de aceea am transmis aceasta solicitare pentru informatii din partea institutiilor publice.
Va multumim frumos pentru amabilitatea si promptitudinea cu care ne-ati transmis informatiile cerute. Va rugam sa transmiteti mulţumirile noastre si conducerii institutiei dvs. care ne sustine in eforturile noastre in realizarea proiectului nostru in folosul contribuabilului.
Cu multe sperante de mai bine,

Delia Catarama
Director Executiv.