• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
PROSTITUTIE IN ZONA STRAZILOR MARIA ROSETTI SI C.A. ROSETTI
Actiuni PLS2
Duminică, 02 Aprilie 2017 14:43
In urma petitiilor repetate, ale cetatenilor, locuitori ai strazilor Maria Rosetti si C.A. Rosetti, cu privire la practicarea prostitutiei in aceasta zona, echipajele din cadrul Politiei Locale Sector 2, Serviciul Ordine Publica, au intensificat patrularea in zona pentru identificarea si tragerea la raspundere a persoanelor care savarsesc fapte de natura celor sesizate si incalca prevederile legale. Pe timpul perioadei de monitorizare au fost identificate un numar de 21 de persoane, care au fost sanctionate contraventional conform prevederilor Legii 61/1991.

Citeste mai departe...

 
FURT TELEFON
Actiuni PLS2
Duminică, 02 Aprilie 2017 14:42
In data de 29 martie 2017, aflandu-se in exercitarea atributiilor de serviciu in zona Pietei Obor, o patrula a Politiei Locale Sector 2, formata din politistii locali NICOARA ADRIAN si POPESCU COSMIN, au intervenit la solicitarea unei persoane de sex feminin in varsta de 34 ani, numita A.N, care le-a adus la cunostiinta ca i-a fost sustras telefonul mobil. Cu operativitate au fost interceptate de indata persoanele suspecte din zona iar ulterior, persoana vatamata a recunoscut intr-un grup faptuitorul ca fiind numitul P.R. in varsta de 38 de ani.

Citeste mai departe...

 
„SUPERCONSUMATORUL”
Actiuni PLS2
Miercuri, 29 Martie 2017 17:08
In data de 28.03.2017, Politia Locala Sector 2 a sprijinit, pe durata filmarilor in Piata Obor, echipa formata din membrii ai Asociatiei Info-Cons si postul de televiziune TVR, in vederea realizarii unei emisiuni informative „Superconsumatorul”, o emisiune despre drepturile cumparatorilor, in calitatea lor de consumatori, pentru ca acestia sa aiba o atitudine activa, transparenta, independenta, astfel incat sa devenim cu totii consumatori europeni, care-si cunosc drepturile.

Citeste mai departe...

 
ACTIUNI DE COMBATERE A FENOMENULUI DE CERSETORIE
Actiuni PLS2
Vineri, 10 Martie 2017 11:15
Directia de Ordine Publica, din cadrul Politiei Locale Sector 2, actioneaza in vederea identificarii si sanctionarii persoanelor care practica cersetoria, in Zona Obor, Str. C.A. Rosetti si Bd. Stefan cel Mare.

Citeste mai departe...

 
IDENTIFICARE IMOBILE ABANDONATE
Actiuni PLS2
Vineri, 10 Martie 2017 11:11
Politia Locala Sector 2, prin Serviciile de Ordine Publica, a incheiat actiunea de identificare a imobilelor abandonate, de pe raza Sectorului 2 si de identificare a persoanelor care locuiesc in aceste imobile.

Citeste mai departe...

 
10 ANI DE SARBATOARE - ZILELE ORTODOXIEI IN SECTORUL 2
Actiuni PLS2
Marţi, 07 Martie 2017 18:18
Prima Duminica din Postul Pastilor se numeste Duminica Ortodoxiei, sarbatoare care a fost asezata in prima Duminica din Postul Mare, a anului 843. Conform traditiei, pentru Sectorul 2, Duminica Ortodoxiei este ziua in care se sfintesc icoanele care impodobesc lacasurile de cult si infrumuseteaza casele crestinilor.

Citeste mai departe...

 
ACTIUNE COMUNA A POLITIEI LOCALE SECTOR 2 CU RATB PENTRU PREVENIREA FAPTELOR ANTISOCIALE
Actiuni PLS2
Miercuri, 01 Februarie 2017 20:53
Ca urmare a sesizarilor repetate ale cetatenilor cu privire la cresterea fenomenului antisocial si infractional in mijloacele de transport in comun, Politia Locala Sector 2 deruleaza in acest moment, in parteneriat cu RATB, actiuni de prevenire si combatere a fenomenului, pe liniile de transport 21, 66, 141, 182 si 282.

Citeste mai departe...

 
COLABORARE CU POLICIA LOCAL CASTELLÓN
Actiuni PLS2
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 17:42
INTERNATIONALIZARE, SCHIMB DE BUNE PRACTICI SI COMUNICARE INTRE POLITIA LOCALA SECTOR 2 SI POLICIA LOCAL CASTELLÓN IN VEDEREA CRESTERII CALITATII ACTIVITATILOR DE POLITIE LOCALA In aceasta dimineata Politia Locala Sector 2 a primit vizita unei delegatii a Politiei Locale Castellon - Spania, formata din Dl. José Luis Carque Vera, Intendente General Jefe de la Policía Local si Dl. Javier Genovés Ballester, Intendente General, Doctor in Criminologie.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 IN SLUJBA CETATEANULUI
Actiuni PLS2
Marţi, 17 Ianuarie 2017 17:24
Toate echipajele din cadrul Serviciului Ordine Publica si Circulatie Rutiera au continuat noaptea trecuta, actiunile de fluidizare a traficului rutier, in zonele de interventie ale utilajelor de deszapezire.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 IN SPRIJINUL PERSOANELOR FARA ADAPOST
Actiuni PLS2
Luni, 16 Ianuarie 2017 09:22
Echipajele Politiei Locale Sector 2 au actionat zi si noapte pentru a acorda sprijin persoanelor fara adapost de pe raza Sectorului 2.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 CONTINUA ACTIUNILE DE DESZAPEZIRE
Actiuni PLS2
Luni, 16 Ianuarie 2017 09:14
In conditiile in care ANM anunta precipitatii sub forma de ninsoare si vant cu intensitate mare, incepand de luni seara, in Bucuresti, Politia Locala Sector 2 continua, atat ziua cat si noaptea, actiunile de fluidizare a traficului rutier in zonele in care se intervine pentru degajarea cantitatilor mari de zapada.

Citeste mai departe...

 
INTERVENTIE ACCIDENT RUTIER STR. FABRICA DE GLUCOZA
Actiuni PLS2
Duminică, 15 Ianuarie 2017 17:43
Echipajele Politiei Locale Sector 2 intervin in cazul accidentelor rutiere de pe raza Sectorului 2, asigurand perimetrul si stabilind masurile specifice la fata locului, pana la sosirea echipajelor din cadrul Brigazii Rutiere.

Citeste mai departe...

 
EFECTIVE SUPLIMENTARE PENTRU DEGAJAREA ZAPEZII
Actiuni PLS2
Duminică, 15 Ianuarie 2017 17:37
Echipajele Politiei Locale Sector 2 participa cu efective suplimentare, la degajarea cantitatilor masive de zapada, de pe toate arterele de circulatie ale sectorului.

Citeste mai departe...

 
INTERVENTIA POLITIEI LOCALE SECTOR 2 LA INCENDIUL
Actiuni PLS2
Duminică, 15 Ianuarie 2017 17:32
In data de 12.01.2017, ora 05.00, Politia Locala Sector 2 a sprijinit interventia ISU Bucuresti, la incendiul care a avut loc la padocurile de animale ale Circului de Stat, situate in Sos. Petricani, nr. 11, asigurand perimetrul si decongestionarea cailor de acces pentru a se putea ajunge la locatie.

Citeste mai departe...

 
ACTIUNI ALE POLITIEI LOCALE SECTOR 2 IN LUNA IANUARIE
Actiuni PLS2
Duminică, 15 Ianuarie 2017 17:29
Pe tot parcursul lunii ianuarie, Politia Locala Sector 2, prin Serviciile de Ordine Publica, desfasoara activitati de prevenire si combatere a fenomenelor antisociale (comert stradal ilegal, prostitutie, cersetorie, tulburarea ordinii publice, fumat in locurile publice), in Zona Obor – Kaufland, Zona Pantelimon – Delfinului si Zona Steaua Rosie – Petricani.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL