• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Proiect Educatia civica la Scoala nr. 51
Proiecte PLS2
Joi, 22 Mai 2014 17:12
Politistii locali din cadrul Politiei Locale Sector 2 sunt prezenti saptamanal la orele de educatie civica si dirigentie din cadrul Scolii nr. 51, in baza protocolului de colaborare.

Citeste mai departe...

 
A inceput „Saptamana altfel”! - in cadrul Proiectului „Vreau siguranta in viata de elev!”
Proiecte PLS2
Miercuri, 09 Aprilie 2014 19:21
Politia Locala Sector 2 a fost alaturi de Scoala gimnaziala nr. 31, in prima zi a manifestarilor derulate in „Saptamana altfel”. Alaturi de ei au participat, ca invitati, elevii Scolilor nr. 23, 27, 28, 10 si Liceul Alexandru Vlahuta.

Citeste mai departe...

 
Parteneriat Politie Locala – Scoala
Proiecte PLS2
Luni, 31 Martie 2014 20:12
Politia Locala Sector 2 a incheiat un protocol de colaborare cu Scoala nr. 51, constand initierea unor programe sau actiuni comune privind importanta unui mediu sanatos si combaterea problemelor de protecţia mediului, prevenirea si combaterea faptelor antisociale in scoala sau in proximitatea acesteia, cresterea gradului de siguranta al elevilor, prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, derularea unor campanii de informare cu caracter preventiv, desfasurarea de programe sau actiuni comune pentru prevenirea violentei in scoala sau in proximitatea acesteia, reducerea abandonului scolar, prevenirea consumului de alcool, tutun si droguri ilicite, educatia civica a elevilor, educatia juridica a elevilor si atitudinea lor fata de lege.

Citeste mai departe...

 
Proiect Green Ideas. Green Life - Martisorul Verde
Proiecte PLS2
Vineri, 28 Februarie 2014 17:43
Elevii claselor a III-a A si a IV-a A, ai Scolii generale nr. 307, au realizat sub indrumarea cadrelor didactice, D-na Aurelia Fierascu si D-na Liliana Bujoreanu, martisoare, din materiale reciclabile, selectate acasa, pe care le-au oferit azi 28.02.2014, salariatelor din cadrul Primariei Sector 2 si Politiei Locale Sector 2.

Citeste mai departe...

 
Proiect UNDE - I LEGE, NU – I TOCMEALA! - parteneriat DGPMB
Proiecte PLS2
Joi, 27 Februarie 2014 15:04
„Prevenirea delincventei juvenile si victimizarii minorilor” a fost tema primei zile din seria actiunilor derulate de Politia Locala Sector 2, in calitate de partener, alaturi de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Politia Sector 2 in Proiectul „Unde-i lege, nu-i tocmeala!”.
Elevilor claselor a VII-a din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 10 „Maria Rosetti” si ai Colegiului National George Cosbuc, le-au fost prezentate,

Citeste mai departe...

 
Proiectul Green Ideas. Green Life
Proiecte PLS2
Miercuri, 26 Februarie 2014 13:58
ECO - X S.A. impreuna cu Asociatia Green Impact au lansat proiectul "Green Ideas. Green Life", un proiect la nivel national ce se adreseaza in principal tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.
Proiectul urmareste stimularea unui comportament ecologic prin:
- Constientizarea comunitatilor privind starea mediului si importanta acestuia fata de viata fiecaruia,
- Contribuirea la formarea unui comportament eco-responsabil al tinerilor prin activitati specifice privind protectia mediului.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - In cartierul meu vreau sa ma simt in siguranta
Proiecte PLS2
Joi, 06 Iunie 2013 16:17
Miercuri, 29.05.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Centrul de Resurse Umane pentru participare Publica, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Politia de Proximitate – Sectia 9 Politie si Asociatia Carusel a participat la “Intalnirea pe tema sigurantei în scoli si in cartier”.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - In cartierul meu vreau sa ma simt in siguranta
Proiecte PLS2
Vineri, 24 Mai 2013 08:41
Joi, 16.05.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Centrul de Resurse Umane pentru participare Publica, Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, scoala generala nr. 66, Gradinita de copii nr. 189 si Politia Sector 2 a participat la “Intalnirea pe tema sigurantei in scoli si in cartier”.

Citeste mai departe...

 
PROIECT COMENIUS REGIO – Program de invatare pe tot parcursul vietii
Proiecte PLS2
Miercuri, 24 Aprilie 2013 12:23
Marti, 23.04.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida si elevi din scoli din Italia, Spania, Turcia si Germania, au celebrat “Ziua pamantului”, activitate care a avut ca scop cresterea responsabilitatii elevilor prin implicarea acestora in actiuni de voluntariat ecologic si protectia mediului.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - Vreau siguranta in viata de elev!
Proiecte PLS2
Luni, 08 Aprilie 2013 17:03

Politia Locala Sector 2, continua si in anul 2013, parteneriatul cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti , in cadrul Proiectului „Vreau siguranta in viata de elev!”.
Anul 2013 a demarat cu actiunea desfasurata vineri, 05.04, cu elevii Scolilor nr. 30 si 31, in Sala de sport „Marian Cozma”, avand ca scop indrumarea elevilor spre sala de sport si spre activitati sportive..

Citeste mai departe...

 
PROIECT - Vreau siguranta in viata de elev!
Proiecte PLS2
Marţi, 15 Ianuarie 2013 10:16
Politia Locala Sector 2, in calitate de partener deruleaza impreuna cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar Sector 2 , Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului si ONG „Salvati copiii”, „Proiectul vreau siguranta in viata de elev!”.

Proiectul are ca scop crearea climatului de siguranta publica si scolara pe raza sectorului 2 si are ca obiective:
- evaluare dimensiunilor fenomenului de violenta scolara in unitatile scolare de pe raza sectorului 2;
- identificarea situatiilor de violenta scolara si elaborarea unei tipologii a fenomenului;
- identificarea cauzelor generatoare ale violentei in scoala;
- identificarea grupurilor de cartier si destructurarea lor prin atragerea membrilor comunitatii;
- monitorizarea membrilor grupului de cartier-minori, pentru reintegrarea lor scolara si sociala;
- reducerea infractionalitatii pe raza sectorului 2.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - Gandirefresh.ro - in cadrul Strategiei de prevenire a criminalitatii la nivelul Municipiului Bucuresti (2011 - 2016)
Proiecte PLS2
Vineri, 01 Iunie 2012 00:00
Vineri, 1 iunie 2012, in Parcul Carol din Bucuresti a avut loc un eveniment dedicat Zilei Internationale a Copilului. Cu acest prilej, a fost lansat site-ul de comunicare cu adolescentii si tinerii:

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 21 22 23 24 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL