• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
IMPLICA-TE IN VIATA TA!
Proiecte PLS2
Vineri, 23 Februarie 2018 22:16
Politia Locala Sector 2 s-a intalnit ieri, 22.02.2018, cu elevii din clasa a V-a, ai Scolii Gimnaziale Fedinand I, in cadrul Proiectului „Implica-te in viata ta!”.

Citeste mai departe...

 
INVATA SA SALVEZI VIETI!
Proiecte PLS2
Vineri, 02 Februarie 2018 09:05
Politia Locala Sector 2 desfasoara, in baza parteneriatului cu Asociatia Siguranta Auto, programe educative de prim ajutor, respectiv de siguranta rutiera in cadrul programului de pregatire a politistilor locali, dar si in cadrul evenimentelor derulate impreuna, atat pentru copii si elevii comunitatii Sectorului 2, cat si pentru adulti.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 – SUSTINE PROGRAMUL DE REINFIINTARE AL PATRULELOR SCOLARE
Proiecte PLS2
Vineri, 29 Septembrie 2017 16:39
Politia Locala Sector 2 a continuat seria actiunilor din cadrul Proiectului „Patrulele scolare”, in calitate de partener al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Asociatiei Siguranta Auto, in data de 29.09.2017, cu elevii Scolii Gimnaziale nr. 23 Sf. Silvestru.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 – SUSTINE PROIECTUL DE REINFIINTARE AL PATRULELOR SCOLARE
Proiecte PLS2
Luni, 15 Mai 2017 09:17
Politia Locala Sector 2 a continuat seria actiunilor din cadrul Proiectului „Patrulele scolare”, in calitate de partener al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Asociatiei Siguranta Auto, in data de 12.05.2017, cu elevii Scolii Gimnaziale Grigorie Ghica Voievod.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 – SUSTINE PROGRAMUL DE REINFIINTARE AL PATRULELOR SCOLARE
Proiecte PLS2
Joi, 04 Mai 2017 16:55
De astazi, 04.05.2017, Politia Locala Sector 2, in calitate de partener al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Asociatiei Siguranta Auto, participa la derularea actiunilor in cadrul Proiectului „Patrulele scolare”.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 ALATURI DE ELEVI IN PROGRAMUL „SCOALA ALTFEL”
Proiecte PLS2
Joi, 03 Noiembrie 2016 15:56
Astazi, 03 noiembrie 2016 in cadrul Programului „ SCOALA ALTFEL ”, elevii clasei a V a, ai Scolii Gimnaziale nr. 51, au trecut pragul Politiei Locale Locale Sector 2, pentru a descoperi secretele meseriei de politist local.

Citeste mai departe...

 
VOLUNTARIAT PENTRU ECOLOGIZAREA SECTORULUI 2
Proiecte PLS2
Luni, 26 Septembrie 2016 16:58
Sambata, 24 septembrie a.c, 127 de voluntari, din cadrul Politiei Locale Sector 2, Guvernului si Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2, ai Diviziei Civice Voluntare si Corpul Politistilor Locali Voluntari, au strans in numai cateva ore, aproximativ 150 m.c. de deseuri aruncate pe spatiile verzi de la intersectia strazilor: Valea Jiului, Maior Vasile Bacila si Peisajului din cartierul Baicului si din zona de protectie adiacenta caii ferate de langa Parcul “Ion Creanga” din cartierul cu acelasi nume.

Citeste mai departe...

 
Proiectul PRIMAVARA SCOLILOR
Proiecte PLS2
Marţi, 21 Iunie 2016 11:24
Joi, 9 iunie, ora 10.00, Politia Locala Sector 2 a participat la activitatea ecologica „Noua ne pasa”, organizata de Scoala Gimnaziala „Grigorie Ghica Voievod”, in cadrul Proiectului Primavara scolilor. Politia Locala Sector 2 a fost reprezentata de Serviciul Protectia Mediului, in calitate de coordonator de program.

Citeste mai departe...

 
Proiectul RECICLAM SI NE RELAXAM IN NATURA!
Proiecte PLS2
Marţi, 19 Aprilie 2016 09:51
Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu Eco - X, continua seria proiectelor ce se adreseaza tinerilor elevi, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Citeste mai departe...

 
PROIECTUL „PLATFORMA SCOLI VERZI”
Proiecte PLS2
Joi, 31 Martie 2016 17:32
La implinirea a doi ani de la lansarea Proiectului Platforma Scoli Verzi- advocacy, eco educatie si sustinere pentru scoli sustenabile, Politia Locala Sector 2 a participat la evenimentul aniversar, eveniment gazduit de Scoala Gimnaziala Ferdinand I, din Sectorul 2.

Citeste mai departe...

 
Proiectul MARTISORUL VERDE – Editia a II –a
Proiecte PLS2
Joi, 03 Martie 2016 21:23
Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu ECO - X S.A. au lansat proiectul "Martisorul verde – Editia a II - a", un proiect care se adreseaza tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Citeste mai departe...

 
CONFERINTA DE INCHEIERE A PROIECTULUI ”INOVARE SOCIALA PENTRU INTEGRAREA DURABILA A FEMEILOR PE PIATA MUNCII”
Proiecte PLS2
Vineri, 09 Octombrie 2015 08:19
Joi, 8 octombrie 2015, la Hotel Capital Plaza, Politia Locala Sector 2 a participat la Conferinta de incheiere a proiectului ”Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii”. Cu aceasta ocazia institutia a fost remarcata pentru implicarea si participarea responsabila in activitatile proiectului si in cadrul schimbului de experienta cu municipalitatea din Milano.

Citeste mai departe...

 
POLITISTI LOCALI VOLUNTARI – VIITORUL SIGURANTEI IN SCOLI
Proiecte PLS2
Marţi, 29 Septembrie 2015 08:30
Ca in fiecare an, inceputul anului scolar, debuteaza la Politia Locala Sector 2 cu o noua serie de activitati in cadrul Proiectului “ Politisti locali voluntari – viitorul sigurantei in scoli ”. Proiectul vizeaza cresterea gradului de siguranta in scoli, reducerea numarului de fapte cu caracter antisocial in scoli, reducerea gradului de abandon scolar, cunoasterea tipurilor de probleme din scoli; organizarea unor echipe operative, formate din elevi voluntari si profesori coordonatori numiti politisti locali; dezvoltarea voluntariatului in rândul parintilor; realizarea de afise si pliante cu continut preventiv si distribuirea lor in unitatile de invatamânt; identificarea elevilor problema; organizarea unor activitati educative (educatie civica si juridica) si preventive; realizarea de campanii de informare pe diverse teme; realizarea unor sondaje de opinie in rândul elevilor; informarea conducerii unitatilor de invatamânt si a Politiei Locale Sector 2 despre neregulile constatate de catre voluntari.

Citeste mai departe...

 
UN VIITOR MAI SIGUR - IMBUNATATIREA CALITATII SERVICIILOR SOCIALE SI DE BAZA PENTRU COPII SI TINERII INSTITUTIONALIZATI
Proiecte PLS2
Luni, 29 Iunie 2015 18:38
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul "Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati", cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Pinocchio.

Citeste mai departe...

 
Proiectul Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati
Proiecte PLS2
Vineri, 15 Mai 2015 08:45
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul „Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati”, cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Nicolae.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 21 22 23 24 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL