• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
RELATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI CU POLITIA
Actiuni PLS2
Joi, 24 Septembrie 2015 08:52
Politia Locala Sector 2 a participat in ziua de 22 septembrie a.c, la dezbaterea organizata de Liga Habitat si Asociatia Romana pentru Locuinte Casa Plus, avand ca tema relatia Asociatiilor de proprietari cu politia, prevenirea si combaterea criminalitatii, prevenirea faptelor antisociale, contraventii si norme de convietuire sociala.

Citeste mai departe...

 
AI UN ANIMAL DE COMPANIE? AI OBLIGATII!
Actiuni PLS2
Joi, 13 August 2015 16:12
Ca urmare a cresterii semnificative a numarului celor care detin animale de companie, în special a celor care detin câini si care nu respecta normele stabilite prin lege pentru posesorii de animale de companie, Politia Locala Sector 2 prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Protectia Mediului a derulat, în data de 13 august a.c, in Parcul Morarilor, o actiune de informare si sanctionare a persoanelor fizice care permit accesul pe spatiul verde al animalelor de companie.

Citeste mai departe...

 
ATENTIE DE UNDE CUMPARATI FRUCTE SI LEGUME PE PERIOADA CANICULEI!
Actiuni PLS2
Miercuri, 12 August 2015 09:33
Politistii locali, din cadrul Serviciului Ordine Publica, au depistat astazi, 12 august a.c., in jurul orei 7.00, in Zona Obor, o persoana care comercializa fructe si legume, in cantitati mari, pentru care nu avea acte de provenienta si pe care le expunea in alte locuri decat cele special amenajate.

Citeste mai departe...

 
“Mancatorii de seminte” sanctionati!
Actiuni PLS2
Miercuri, 12 August 2015 09:26
Ne aflam in plina vara, iar activitatea preferata a multor bucuresteni este sa stea pe banca in parcuri sa manance seminte, aruncand cojile pe domeniul public si sa consume bauturi alcoolice.

Citeste mai departe...

 
NU ARUNCA GUNOIUL! RESPECTA-TE! - actiunea 2
Actiuni PLS2
Vineri, 07 August 2015 13:48
Prin permanentizarea activitatii de monitorizare a Sectorului 2, Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, insotit de Serviciul Ordine Publica, a realizat astazi, 07 august a.c, in jurul orei 6.00, in Str Sfintilor, o actiune de identificare si sanctionare a persoanelor care depoziteaza deseuri, de diverse tipuri, in curtea si in fata imobilului de la nr 13.

Citeste mai departe...

 
NU ARUNCA GUNOIUL! RESPECTA-TE!
Actiuni PLS2
Marţi, 28 Iulie 2015 10:25
Ca urmare a activitatii de monitorizare a Sectorului 2, Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, insotit de Serviciul Ordine Publica, a realizat astazi, 28 iulie a.c, in jurul orei 6.00, in Str Episcop Radu, o actiune de identificare si sanctionare a persoanelor care depoziteaza deseuri, de diverse tipuri, in curtea si in fata imobilului de la nr 26.

Citeste mai departe...

 
Nu incurajati comertul stradal neautorizat!
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in zonele destinate accesului pietonal din zona Iancului, Vatra Luminoasa si B-dul. Chisinau nu se poate circula, din cauza comerciantilor care si-au expus marfa neautorizat.

Citeste mai departe...

 
SFANTUL PANTELIMON - OCROTITOR AL MEDICILOR SI TAMADUITOR AL BOLNAVILOR
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Biserica Ortodoxa il sarbatoreste astazi, 27 iulie, pe Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon. Sfantul Pantelimon este cunoscut drept ocrotitor al medicilor si tamaduitor al bolnavilor. Originar din Nicomidia, s-a nascut

Citeste mai departe...

 
ERADICARE COMERT STRADAL SOS. PANTELIMON BLOC 1-4
Actiuni PLS2
Luni, 29 Iunie 2015 18:33
Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in zona sos. Pantelimon, blocurile 1-4. Dupa doua luni de actiuni zilnice, 24h/24h, acest fenomen a fost eliminat.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2, PARTENER AL CENTRULUI DE PARTENERIAT PENTRU EGALITATE, LA FESTIVALUL EGALITATII DE GEN!
Actiuni PLS2
Luni, 11 Mai 2015 16:02
Duminica, 10 mai 2015, in Parcul Herastrau, Politia Locala Sector 2, reprezentata de Maria Petrescu, Sef birou Relatii Publice, a participat, la Festivalul Egalitatii de Gen, in cadrul activitatii Biblioteca Vie.

Citeste mai departe...

 
ACTIUNI DE ERADICARE COMERT STRADAL NEAUTORIZAT
Actiuni PLS2
Joi, 16 Aprilie 2015 20:24
Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat.

Citeste mai departe...

 
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACTIE AL CETATEANULUI FATA DE ACTIVITATEA POLITIEI LOCALE SECTOR 2
Actiuni PLS2
Joi, 16 Aprilie 2015 20:18
In vederea imbunatatirii Sistemului de Management Integrat si pentru a atinge un nivel sustinut de excelenta in toate aspectele performantei, in vederea implementarii modelului de excelenta EFQM, Politia Locala Sector 2, prin Biroul de Relatii Publice, a inceput de astazi, 16 aprilie a.c realizarea unui sondaj de opinie, prin completarea ”Chestionarului pentru evaluarea gradului de satisfactie al cetateanului fata de activitatea Politiei Locale Sector 2” .

Citeste mai departe...

 
Gradinita ” Suflet de copil”, un colt de rai
Actiuni PLS2
Miercuri, 08 Aprilie 2015 19:41
Miercuri, 8 aprilie, Politia Locala Sector 2 a repetat cea mai frumoasa experienta din anul anterior vizitand Gradinita „Suflet de copil”, o mica asezare maramureseana, amplasata in Sectorul 2.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2, ALATURI DE ELEVI, IN PROGRAMUL "SCOALA ALTFEL – SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN!"
Actiuni PLS2
Miercuri, 08 Aprilie 2015 19:35
Activitatile în cadrul proiectului „Scoala altfel” au continuat si azi . Politia Locala Sector 2 a primit vizita elevilor si prescolarilor Scolii Gimnaziale nr.25. Copii au vizitat sediul Politiei Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare si Supraveghere Video si expozitia organizata cu echipament si tehnica de lupta. Acestia au fost încantati si de masinile institutiei, ce au o dotare tehnica aferenta desfasurarii muncii de politist.

Citeste mai departe...

 
"Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" – O zi fara accidente rutiere
Actiuni PLS2
Marţi, 07 Aprilie 2015 18:01
Si astazi, in a doua zi din saptamana dedicata activitatilor educative, extracurriculare si extrascolare, Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu AsociatiaVictimelor Accidentelor de Circulatie, au pregatit noi provocari elevilor Scolii Gimnaziale nr. 51.
30 de elevi au primit informatii legate de regulile de circulatie pietonala, semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni, precum si cartea de colorat, cu continut educativ-preventiv, „Politistii locali, prietenii elevilor”. Copiii au fost receptivi la sfaturile politistilor, din cadrul Serviciului Circulatie si au interactionat, demonstrand ca au cunostinte legate de modul in care trebuie sa circule in siguranta pe drumurile publice.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL