• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
EXERCITIU DE ALARMARE SI EVACUARE IN CAZ DE INCENDIU
Actiuni PLS2
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 19:17
In conformitate cu prevederile OMAI nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor cu modificarile si completarile ulterioare, a prevederilor OMAI nr. 262/2010 privind aprobarea Dispozitiilor generale de aparare impotriva incendiilor la spatii si constructii pentru birouri si a Dispozitiei Primarului Sectorului 2, Presedinte al Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, Politia Locala Sector 2 a planificat, organizat si executat, in cursul zilei de astazi, un exercitiu de evacuare in caz de dezastre, cu personalul din subordine.

Citeste mai departe...

 
EXERCITIU DE SIMULARE A UNUI INCENDIU LA COLEGIUL TEHNIC DIMITRIE LEONIDA
Actiuni PLS2
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 17:11
Politia Locala Sector 2 a participat la exercitiul de simulare a unui incendiu, organizat de pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dealul Spirii”, desfasurat la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida.

Citeste mai departe...

 
Nu incurajati comertul stradal neautorizat!
Actiuni PLS2
Luni, 26 Octombrie 2015 12:35
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in zonele destinate accesului pietonal din zona Lacul Tei nu se poate circula, din cauza comerciantilor care si-au expus marfa neautorizat.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 - ORE DE EDUCATIE JURIDICA
Actiuni PLS2
Marţi, 06 Octombrie 2015 13:09
Politia Locala Sector 2, in baza parteneriatului incheiat cu Asociatia Prietenia, a organizat astazi, 6 octombrie 2015, ora 10.00, la sediul asociatiei, o intalnire cu tinerii si adultii asistati in cetru, care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate.

Citeste mai departe...

 
COMERCIALIZARE ILEGALA A STRUGURILOR DE VIN
Actiuni PLS2
Marţi, 29 Septembrie 2015 08:25
Inspectorii Serviciului Control Comercial, din cadrul Politiei Locale Sector 2, au depistat trei persoane, care comercializau pe domeniul public, in zona Pietei Dobroiesti, struguri pentru vin, fara documente de provenienta a marfii.

Citeste mai departe...

 
SCOALA – O PRIORITATE PENTRU POLITIA LOCALA SECTOR 2
Actiuni PLS2
Marţi, 29 Septembrie 2015 08:20
Pe intreg parcursul anului scolar 2015 – 2016, politistii locali din cadrul Politiei Locale Sector 2, vor fi alaturi de elevi, cadre didactice si parinti, in vederea imbunatatirii si mentinerii unui climat de siguranta in incinta si in zona adiacenta a unitatilor de invatamant, aflate in raza de competenta.

Citeste mai departe...

 
RELATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI CU POLITIA
Actiuni PLS2
Joi, 24 Septembrie 2015 08:52
Politia Locala Sector 2 a participat in ziua de 22 septembrie a.c, la dezbaterea organizata de Liga Habitat si Asociatia Romana pentru Locuinte Casa Plus, avand ca tema relatia Asociatiilor de proprietari cu politia, prevenirea si combaterea criminalitatii, prevenirea faptelor antisociale, contraventii si norme de convietuire sociala.

Citeste mai departe...

 
AI UN ANIMAL DE COMPANIE? AI OBLIGATII!
Actiuni PLS2
Joi, 13 August 2015 16:12
Ca urmare a cresterii semnificative a numarului celor care detin animale de companie, în special a celor care detin câini si care nu respecta normele stabilite prin lege pentru posesorii de animale de companie, Politia Locala Sector 2 prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Protectia Mediului a derulat, în data de 13 august a.c, in Parcul Morarilor, o actiune de informare si sanctionare a persoanelor fizice care permit accesul pe spatiul verde al animalelor de companie.

Citeste mai departe...

 
ATENTIE DE UNDE CUMPARATI FRUCTE SI LEGUME PE PERIOADA CANICULEI!
Actiuni PLS2
Miercuri, 12 August 2015 09:33
Politistii locali, din cadrul Serviciului Ordine Publica, au depistat astazi, 12 august a.c., in jurul orei 7.00, in Zona Obor, o persoana care comercializa fructe si legume, in cantitati mari, pentru care nu avea acte de provenienta si pe care le expunea in alte locuri decat cele special amenajate.

Citeste mai departe...

 
“Mancatorii de seminte” sanctionati!
Actiuni PLS2
Miercuri, 12 August 2015 09:26
Ne aflam in plina vara, iar activitatea preferata a multor bucuresteni este sa stea pe banca in parcuri sa manance seminte, aruncand cojile pe domeniul public si sa consume bauturi alcoolice.

Citeste mai departe...

 
NU ARUNCA GUNOIUL! RESPECTA-TE! - actiunea 2
Actiuni PLS2
Vineri, 07 August 2015 13:48
Prin permanentizarea activitatii de monitorizare a Sectorului 2, Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, insotit de Serviciul Ordine Publica, a realizat astazi, 07 august a.c, in jurul orei 6.00, in Str Sfintilor, o actiune de identificare si sanctionare a persoanelor care depoziteaza deseuri, de diverse tipuri, in curtea si in fata imobilului de la nr 13.

Citeste mai departe...

 
NU ARUNCA GUNOIUL! RESPECTA-TE!
Actiuni PLS2
Marţi, 28 Iulie 2015 10:25
Ca urmare a activitatii de monitorizare a Sectorului 2, Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, insotit de Serviciul Ordine Publica, a realizat astazi, 28 iulie a.c, in jurul orei 6.00, in Str Episcop Radu, o actiune de identificare si sanctionare a persoanelor care depoziteaza deseuri, de diverse tipuri, in curtea si in fata imobilului de la nr 26.

Citeste mai departe...

 
Nu incurajati comertul stradal neautorizat!
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in zonele destinate accesului pietonal din zona Iancului, Vatra Luminoasa si B-dul. Chisinau nu se poate circula, din cauza comerciantilor care si-au expus marfa neautorizat.

Citeste mai departe...

 
SFANTUL PANTELIMON - OCROTITOR AL MEDICILOR SI TAMADUITOR AL BOLNAVILOR
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Biserica Ortodoxa il sarbatoreste astazi, 27 iulie, pe Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon. Sfantul Pantelimon este cunoscut drept ocrotitor al medicilor si tamaduitor al bolnavilor. Originar din Nicomidia, s-a nascut

Citeste mai departe...

 
ERADICARE COMERT STRADAL SOS. PANTELIMON BLOC 1-4
Actiuni PLS2
Luni, 29 Iunie 2015 18:33
Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in zona sos. Pantelimon, blocurile 1-4. Dupa doua luni de actiuni zilnice, 24h/24h, acest fenomen a fost eliminat.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL