• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
NU ARUNCA GUNOIUL! RESPECTA-TE!
Actiuni PLS2
Marţi, 28 Iulie 2015 10:25
Ca urmare a activitatii de monitorizare a Sectorului 2, Politia Locala, prin Serviciul Protectia Mediului, insotit de Serviciul Ordine Publica, a realizat astazi, 28 iulie a.c, in jurul orei 6.00, in Str Episcop Radu, o actiune de identificare si sanctionare a persoanelor care depoziteaza deseuri, de diverse tipuri, in curtea si in fata imobilului de la nr 26.

Citeste mai departe...

 
Nu incurajati comertul stradal neautorizat!
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in zonele destinate accesului pietonal din zona Iancului, Vatra Luminoasa si B-dul. Chisinau nu se poate circula, din cauza comerciantilor care si-au expus marfa neautorizat.

Citeste mai departe...

 
SFANTUL PANTELIMON - OCROTITOR AL MEDICILOR SI TAMADUITOR AL BOLNAVILOR
Actiuni PLS2
Luni, 27 Iulie 2015 00:00
Biserica Ortodoxa il sarbatoreste astazi, 27 iulie, pe Sfantul Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon. Sfantul Pantelimon este cunoscut drept ocrotitor al medicilor si tamaduitor al bolnavilor. Originar din Nicomidia, s-a nascut

Citeste mai departe...

 
ERADICARE COMERT STRADAL SOS. PANTELIMON BLOC 1-4
Actiuni PLS2
Luni, 29 Iunie 2015 18:33
Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in zona sos. Pantelimon, blocurile 1-4. Dupa doua luni de actiuni zilnice, 24h/24h, acest fenomen a fost eliminat.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2, PARTENER AL CENTRULUI DE PARTENERIAT PENTRU EGALITATE, LA FESTIVALUL EGALITATII DE GEN!
Actiuni PLS2
Luni, 11 Mai 2015 16:02
Duminica, 10 mai 2015, in Parcul Herastrau, Politia Locala Sector 2, reprezentata de Maria Petrescu, Sef birou Relatii Publice, a participat, la Festivalul Egalitatii de Gen, in cadrul activitatii Biblioteca Vie.

Citeste mai departe...

 
ACTIUNI DE ERADICARE COMERT STRADAL NEAUTORIZAT
Actiuni PLS2
Joi, 16 Aprilie 2015 20:24
Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat.

Citeste mai departe...

 
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACTIE AL CETATEANULUI FATA DE ACTIVITATEA POLITIEI LOCALE SECTOR 2
Actiuni PLS2
Joi, 16 Aprilie 2015 20:18
In vederea imbunatatirii Sistemului de Management Integrat si pentru a atinge un nivel sustinut de excelenta in toate aspectele performantei, in vederea implementarii modelului de excelenta EFQM, Politia Locala Sector 2, prin Biroul de Relatii Publice, a inceput de astazi, 16 aprilie a.c realizarea unui sondaj de opinie, prin completarea ”Chestionarului pentru evaluarea gradului de satisfactie al cetateanului fata de activitatea Politiei Locale Sector 2” .

Citeste mai departe...

 
Gradinita ” Suflet de copil”, un colt de rai
Actiuni PLS2
Miercuri, 08 Aprilie 2015 19:41
Miercuri, 8 aprilie, Politia Locala Sector 2 a repetat cea mai frumoasa experienta din anul anterior vizitand Gradinita „Suflet de copil”, o mica asezare maramureseana, amplasata in Sectorul 2.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2, ALATURI DE ELEVI, IN PROGRAMUL "SCOALA ALTFEL – SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN!"
Actiuni PLS2
Miercuri, 08 Aprilie 2015 19:35
Activitatile în cadrul proiectului „Scoala altfel” au continuat si azi . Politia Locala Sector 2 a primit vizita elevilor si prescolarilor Scolii Gimnaziale nr.25. Copii au vizitat sediul Politiei Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare si Supraveghere Video si expozitia organizata cu echipament si tehnica de lupta. Acestia au fost încantati si de masinile institutiei, ce au o dotare tehnica aferenta desfasurarii muncii de politist.

Citeste mai departe...

 
"Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!" – O zi fara accidente rutiere
Actiuni PLS2
Marţi, 07 Aprilie 2015 18:01
Si astazi, in a doua zi din saptamana dedicata activitatilor educative, extracurriculare si extrascolare, Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu AsociatiaVictimelor Accidentelor de Circulatie, au pregatit noi provocari elevilor Scolii Gimnaziale nr. 51.
30 de elevi au primit informatii legate de regulile de circulatie pietonala, semnificatia indicatoarelor si marcajelor rutiere ce-i privesc pe pietoni, precum si cartea de colorat, cu continut educativ-preventiv, „Politistii locali, prietenii elevilor”. Copiii au fost receptivi la sfaturile politistilor, din cadrul Serviciului Circulatie si au interactionat, demonstrand ca au cunostinte legate de modul in care trebuie sa circule in siguranta pe drumurile publice.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 ALATURI DE ELEVI IN PROGRAMUL SCOALA ALTFEL
Actiuni PLS2
Luni, 06 Aprilie 2015 17:00
POLITIA LOCALA SECTOR 2 ALATURI DE ELEVI IN PROGRAMUL „SCOALA ALTFEL – SA STII MAI MULTE, SA FII MAI BUN!”

Astazi, in prima zi a Programului „Scoala altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”, elevii clasei a III a, ai Scolii Gimnaziale nr. 39, au trecut pragul Politiei Locale Locale Sector 2, pentru a descoperi secretele meseriei de politist local.
Conducerea institutiei a prezentat elevilor ce presupune munca politistilor locali, la Serviciile de Circulatie, Ordine Publica, Protectia Mediului, Control Comercial si Disciplina in Constructii, activitate prezentata si in imagini.
Elevii au vizitat sediul Politiei Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare si Supraveghere Video si expozitia organizata cu echipament si tehnica de lupta.

Citeste mai departe...

 
Elevi in vizita la Politia Locala Sector 2
Actiuni PLS2
Miercuri, 01 Aprilie 2015 07:36
Complexul de Servicii Socio-Educative pentru Elevi Sf. Maria in vizita la Politia Locala Sector 2

Elevii Complexului de Servicii Socio – Educative pentru Elevi „Sfanta Maria” au devenit pentru o zi „micii politisti”. Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, au vizitat sediul Politiei Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare si Supraveghere Video si expozitia organizata cu echipament si tehnica de lupta.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 IN SPRIJINUL PERSOANELOR CU DIZABILITATI MENTALE SI ASOCIATE!
Actiuni PLS2
Joi, 26 Martie 2015 08:17
Politia Locala Sector 2, in baza parteneriatului incheiat cu Asociatia Prietenia, a organizat astazi, 25 martie 2015, ora 12.00, la sediul asociatiei, un exercitiu de alarmare/evacuare in caz de incendiu, pentru tinerii si adultii asistati in cetru, care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate (Sindrom Down, autism, epilepsie, retard mintal, absenta limbajului, tulburari de comportament, pareza spastica) si care nu au putut fi integrati in nici un alt sistem de invatamant si munca din Romania.

Citeste mai departe...

 
Verificati provenienta produselor cumparate!
Actiuni PLS2
Joi, 12 Martie 2015 09:15
Cetateni, pentru sanatatea dumneavoastra, verificati provenienta produselor cumparate!

Politistii locali ai Serviciului Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Sector 2, actioneaza zilnic pentru stoparea comertului ilegal pe domeniul public si din jurul pietelor agro-alimentare din sectorul 2.
Azi, in jurul orei 6.30, in zona Strazii Chiristigii, agentii au gasit abandonate intr-un imobil parasit, in conditii insalubre, produse alimentare, constand

Citeste mai departe...

 
Actiunea Duminica Ortodoxiei
Actiuni PLS2
Marţi, 03 Martie 2015 18:29
Politia Locala Sector 2 a participat alaturi de cateva mii de credinciosi si aproximativ 100 de preoti, in prima duminica din Postul Pastelui, la evenimentul religios de cinstire al lui Dumnezeu, bucurandu-ne de darul credintei si al harului sfant al icoanei, privita ca „Fereastra catre Dumnezeu”, asigurand desfasurarea in bune conditii a acestui eveniment prin mentinerea ordinii si linistii publice si asigurarea unui climat de siguranta credinciosilor prezenti.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL