• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
POLITIA LOCALA SECTOR 2 IN SPRIJINUL PERSOANELOR CU DIZABILITATI MENTALE SI ASOCIATE!
Actiuni PLS2
Joi, 26 Martie 2015 08:17
Politia Locala Sector 2, in baza parteneriatului incheiat cu Asociatia Prietenia, a organizat astazi, 25 martie 2015, ora 12.00, la sediul asociatiei, un exercitiu de alarmare/evacuare in caz de incendiu, pentru tinerii si adultii asistati in cetru, care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate (Sindrom Down, autism, epilepsie, retard mintal, absenta limbajului, tulburari de comportament, pareza spastica) si care nu au putut fi integrati in nici un alt sistem de invatamant si munca din Romania.

Citeste mai departe...

 
Verificati provenienta produselor cumparate!
Actiuni PLS2
Joi, 12 Martie 2015 09:15
Cetateni, pentru sanatatea dumneavoastra, verificati provenienta produselor cumparate!

Politistii locali ai Serviciului Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Sector 2, actioneaza zilnic pentru stoparea comertului ilegal pe domeniul public si din jurul pietelor agro-alimentare din sectorul 2.
Azi, in jurul orei 6.30, in zona Strazii Chiristigii, agentii au gasit abandonate intr-un imobil parasit, in conditii insalubre, produse alimentare, constand

Citeste mai departe...

 
Actiunea Duminica Ortodoxiei
Actiuni PLS2
Marţi, 03 Martie 2015 18:29
Politia Locala Sector 2 a participat alaturi de cateva mii de credinciosi si aproximativ 100 de preoti, in prima duminica din Postul Pastelui, la evenimentul religios de cinstire al lui Dumnezeu, bucurandu-ne de darul credintei si al harului sfant al icoanei, privita ca „Fereastra catre Dumnezeu”, asigurand desfasurarea in bune conditii a acestui eveniment prin mentinerea ordinii si linistii publice si asigurarea unui climat de siguranta credinciosilor prezenti.

Citeste mai departe...

 
Actiunea „PEOPLE WHO HELP US”
Actiuni PLS2
Miercuri, 25 Februarie 2015 11:31
Miercuri, 25 februarie 2015, in cadrul actiunii „ People Who Help Us” („Oamenii care ne ajuta”), organizata de Gradinita Acorns British Style Nursery, parte a Fundatiei Acorns, politistii locali ai Serviciului Circulatie, din cadrul Politiei Locale Sector 2, au povestit copiilor despre

Citeste mai departe...

 
Produse alimentare abandonate pe domeniul public
Actiuni PLS2
Miercuri, 25 Februarie 2015 08:16
Politistii locali ai Serviciului Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Sector 2, actioneaza zilnic pentru a stopa comertul ambulant de pe domeniul public si din jurul pietelor din sectorul 2.
Azi, in jurul orei 11, in apropierea Pietei Obor, agentii au gasit abandonate pe domeniul public, in conditii insalubre,

Citeste mai departe...

 
Accident in Pasajul Obor
Actiuni PLS2
Joi, 29 Ianuarie 2015 00:00
In data de 28.01.2015, orele 13:30 in Pasajul Obor, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme.
In urma coliziunii, a rezultat avarierea celor doua masini precum si

Citeste mai departe...

 
Colindatori din Botiza, Maramures
Actiuni PLS2
Marţi, 30 Decembrie 2014 00:00
In atmosfera Sarbatorilor de iarna, demonstrandu-si aleasa maiestrie in cantec si joc, un grup de colindatori, din Botiza, Maramures, a poposit în aceasta dimineata la Politia Locala Sector 2.

Citeste mai departe...

 
TURNEUL GENERATIILOR - locurile I si II
Actiuni PLS2
Marţi, 02 Decembrie 2014 18:31
LOCUL I – FOTBAL BAIETI LOCUL II – FOTBAL FETE Instruirea permanenta a politistilor locali, a dovedit înca o data, dobandirea si mentinerea unui nivel ridicat de pregatire sportiva, fapt confirmat de ocuparea locului I – baieti si locului II – fete, în cadrul Campionatului local de fotbal, Turneul Generatiilor.

Citeste mai departe...

 
Ziua Nationala a Romaniei, alaturi de elevii Colegiului National A.D.Xenopol
Actiuni PLS2
Marţi, 02 Decembrie 2014 18:23
Respectand istoria si traditia, Politia Locala Sector 2 a sarbatorit alaturi de elevi, Ziua Nationala a Romaniei, ziua Marii Unirii. Portul popular, momentele artistice, defilarea elevilor voluntari, demonstratia Politiei Canine, expozitiile organizate de Politia Locala Sector 2, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Ministerul Apararii Nationale, au completat tabloul acestei zile aniversare.

Citeste mai departe...

 
Toleranta zero fata de comerciantii ilegali
Actiuni PLS2
Joi, 06 Noiembrie 2014 11:13
In aceasta dimineata în jurul orei 9.00, politistii locali ai Serviciului Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Sector 2, în timpul patrularilor din zona pietei Obor, au surprins doi tineri ce intentionau sa comercializeze produse agricole fara a detine acte de provenienta pentru marfa.

Citeste mai departe...

 
BALUL SIGURANTEI SENIORILOR – 1 OCTOMBRIE 2014
Actiuni PLS2
Miercuri, 01 Octombrie 2014 00:00
Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice este sarbatorita în fiecare an, in data de 1 octombrie. Cu aceasta ocazie, Thoraya Ahmed Obaid, Directorul Executiv al Fondului ONU pentru Populatie ne reaminteste cat de valorosi sunt oamenii, indiferent de varsta lor.

Citeste mai departe...

 
Control in Piata Dobroiesti
Actiuni PLS2
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 18:51
In data de 18.09.2014, politistii locali din cadrul Serviciului Control Comercial ai Politiei Locale Sector 2, Sectia 9 Politie si Biroul Roman de Metrologie Legala au fost implicati într-o actiune de amploare in Piata Dobroesti, sector 2, pentru combaterea falsilor producatori, evaziunii fiscale si a neregulilor din comert.

Citeste mai departe...

 
Nu cumparati de pe strada sau din locuri neautorizate, riscati sa va imbolnaviti!
Actiuni PLS2
Vineri, 22 August 2014 21:06
Nu cumparati de pe strada sau din locuri neautorizate, riscati sa va imbolnaviti!
Agentii Politiei Locale Sector 2 desfasoara zilnic actiuni de prevenire si combatere a comertului stradal ilegal pe raza Sectorului 2, astfel echipajele din cadrul Directiei de Ordine Publica si Directiei Control au monitorizat zilnic, in luna august, intregul sector.

Citeste mai departe...

 
Persoane fara locuinta
Actiuni PLS2
Vineri, 22 August 2014 21:00
In data de 19.08.2014, ca urmare a verificarilor efectuate in Zona Podul Raul Colentina, Directia de Ordine Publica a depistat si identificat o familie formata din trei membri, fara locuinta, cu acte de identitate expirate.

Citeste mai departe...

 
Punere in legalitate persoane cu acte de identitate expirate
Actiuni PLS2
Vineri, 22 August 2014 20:57
Politia Locala Sector 2 desfasoara o ampla campanie, pentru punerea in legalitate a persoanelor cu acte de identitate expirate si a minorilor cu varsta peste 14 ani, care nu au acte de identitate.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL