• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Proiecte PLS2
PROIECTUL „PLATFORMA SCOLI VERZI”
Joi, 31 Martie 2016 17:32
La implinirea a doi ani de la lansarea Proiectului Platforma Scoli Verzi- advocacy, eco educatie si sustinere pentru scoli sustenabile, Politia Locala Sector 2 a participat la evenimentul aniversar, eveniment gazduit de Scoala Gimnaziala Ferdinand I, din Sectorul 2.

Citeste mai departe...

 
Proiectul MARTISORUL VERDE – Editia a II –a
Joi, 03 Martie 2016 21:23
Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu ECO - X S.A. au lansat proiectul "Martisorul verde – Editia a II - a", un proiect care se adreseaza tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Citeste mai departe...

 
CONFERINTA DE INCHEIERE A PROIECTULUI ”INOVARE SOCIALA PENTRU INTEGRAREA DURABILA A FEMEILOR PE PIATA MUNCII”
Vineri, 09 Octombrie 2015 08:19
Joi, 8 octombrie 2015, la Hotel Capital Plaza, Politia Locala Sector 2 a participat la Conferinta de incheiere a proiectului ”Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii”. Cu aceasta ocazia institutia a fost remarcata pentru implicarea si participarea responsabila in activitatile proiectului si in cadrul schimbului de experienta cu municipalitatea din Milano.

Citeste mai departe...

 
POLITISTI LOCALI VOLUNTARI – VIITORUL SIGURANTEI IN SCOLI
Marţi, 29 Septembrie 2015 08:30
Ca in fiecare an, inceputul anului scolar, debuteaza la Politia Locala Sector 2 cu o noua serie de activitati in cadrul Proiectului “ Politisti locali voluntari – viitorul sigurantei in scoli ”. Proiectul vizeaza cresterea gradului de siguranta in scoli, reducerea numarului de fapte cu caracter antisocial in scoli, reducerea gradului de abandon scolar, cunoasterea tipurilor de probleme din scoli; organizarea unor echipe operative, formate din elevi voluntari si profesori coordonatori numiti politisti locali; dezvoltarea voluntariatului in rândul parintilor; realizarea de afise si pliante cu continut preventiv si distribuirea lor in unitatile de invatamânt; identificarea elevilor problema; organizarea unor activitati educative (educatie civica si juridica) si preventive; realizarea de campanii de informare pe diverse teme; realizarea unor sondaje de opinie in rândul elevilor; informarea conducerii unitatilor de invatamânt si a Politiei Locale Sector 2 despre neregulile constatate de catre voluntari.

Citeste mai departe...

 
UN VIITOR MAI SIGUR - IMBUNATATIREA CALITATII SERVICIILOR SOCIALE SI DE BAZA PENTRU COPII SI TINERII INSTITUTIONALIZATI
Luni, 29 Iunie 2015 18:38
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul "Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati", cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Pinocchio.

Citeste mai departe...

 
Proiectul Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati
Vineri, 15 Mai 2015 08:45
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul „Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati”, cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Nicolae.

Citeste mai departe...

 
Cel mai bun partener 2014
Vineri, 03 Octombrie 2014 17:36
Cu ocazia celei de a IX –a editie a evenimentului national „Saptamana prevenirii criminalitatii”, desfasurata în perioada 29 – 03 octombrie, Politia Locala Sector 2, reprezentata de Directorul General Aurel Dobrila, a avut onoarea de a participa la lansarea evenimentului,

Citeste mai departe...

 
Fondurile structurale, chemate la B-I-S
Miercuri, 11 Iunie 2014 21:08
Marti, 10 iunie 2014, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, Politia Locala Sector 2, a participat la Conferinta regionala „Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)”, eveniment organizat de Structural Consulting Group.

Citeste mai departe...

 
Green Ideas - Eco Kids Fashion
Marţi, 03 Iunie 2014 18:32
ECO-X S.A. impreuna cu Asociatia Green Impact, au lansat la inceputul anului 2014, proiectul "Green Ideas. Green Life", un proiect la nivel national ce se adreseaza in principal tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Citeste mai departe...

 
Proiect Educatia civica la Scoala nr. 51
Joi, 22 Mai 2014 17:12
Politistii locali din cadrul Politiei Locale Sector 2 sunt prezenti saptamanal la orele de educatie civica si dirigentie din cadrul Scolii nr. 51, in baza protocolului de colaborare.

Citeste mai departe...

 
A inceput „Saptamana altfel”! - in cadrul Proiectului „Vreau siguranta in viata de elev!”
Miercuri, 09 Aprilie 2014 19:21
Politia Locala Sector 2 a fost alaturi de Scoala gimnaziala nr. 31, in prima zi a manifestarilor derulate in „Saptamana altfel”. Alaturi de ei au participat, ca invitati, elevii Scolilor nr. 23, 27, 28, 10 si Liceul Alexandru Vlahuta.

Citeste mai departe...

 
Parteneriat Politie Locala – Scoala
Luni, 31 Martie 2014 20:12
Politia Locala Sector 2 a incheiat un protocol de colaborare cu Scoala nr. 51, constand initierea unor programe sau actiuni comune privind importanta unui mediu sanatos si combaterea problemelor de protecţia mediului, prevenirea si combaterea faptelor antisociale in scoala sau in proximitatea acesteia, cresterea gradului de siguranta al elevilor, prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, derularea unor campanii de informare cu caracter preventiv, desfasurarea de programe sau actiuni comune pentru prevenirea violentei in scoala sau in proximitatea acesteia, reducerea abandonului scolar, prevenirea consumului de alcool, tutun si droguri ilicite, educatia civica a elevilor, educatia juridica a elevilor si atitudinea lor fata de lege.

Citeste mai departe...

 
Proiect Green Ideas. Green Life - Martisorul Verde
Vineri, 28 Februarie 2014 17:43
Elevii claselor a III-a A si a IV-a A, ai Scolii generale nr. 307, au realizat sub indrumarea cadrelor didactice, D-na Aurelia Fierascu si D-na Liliana Bujoreanu, martisoare, din materiale reciclabile, selectate acasa, pe care le-au oferit azi 28.02.2014, salariatelor din cadrul Primariei Sector 2 si Politiei Locale Sector 2.

Citeste mai departe...

 
Proiect UNDE - I LEGE, NU – I TOCMEALA! - parteneriat DGPMB
Joi, 27 Februarie 2014 15:04
„Prevenirea delincventei juvenile si victimizarii minorilor” a fost tema primei zile din seria actiunilor derulate de Politia Locala Sector 2, in calitate de partener, alaturi de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Politia Sector 2 in Proiectul „Unde-i lege, nu-i tocmeala!”.
Elevilor claselor a VII-a din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 10 „Maria Rosetti” si ai Colegiului National George Cosbuc, le-au fost prezentate,

Citeste mai departe...

 
Proiectul Green Ideas. Green Life
Miercuri, 26 Februarie 2014 13:58
ECO - X S.A. impreuna cu Asociatia Green Impact au lansat proiectul "Green Ideas. Green Life", un proiect la nivel national ce se adreseaza in principal tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.
Proiectul urmareste stimularea unui comportament ecologic prin:
- Constientizarea comunitatilor privind starea mediului si importanta acestuia fata de viata fiecaruia,
- Contribuirea la formarea unui comportament eco-responsabil al tinerilor prin activitati specifice privind protectia mediului.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL