• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Proiecte PLS2
UN VIITOR MAI SIGUR - IMBUNATATIREA CALITATII SERVICIILOR SOCIALE SI DE BAZA PENTRU COPII SI TINERII INSTITUTIONALIZATI
Luni, 29 Iunie 2015 18:38
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul "Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati", cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Pinocchio.

Citeste mai departe...

 
Proiectul Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati
Vineri, 15 Mai 2015 08:45
Politia Locala Sector 2, partener in Proiectul „Un viitor mai sigur - imbunatatirea calitatii serviciilor sociale si de baza pentru copii si tinerii institutionalizati”, cu Asociatia Fluens, a primit in vizita un grup de beneficiari din Centrul de plasament aflat in subordinea DGASPC sector 1: CSS Sf. Nicolae.

Citeste mai departe...

 
Cel mai bun partener 2014
Vineri, 03 Octombrie 2014 17:36
Cu ocazia celei de a IX –a editie a evenimentului national „Saptamana prevenirii criminalitatii”, desfasurata în perioada 29 – 03 octombrie, Politia Locala Sector 2, reprezentata de Directorul General Aurel Dobrila, a avut onoarea de a participa la lansarea evenimentului,

Citeste mai departe...

 
Fondurile structurale, chemate la B-I-S
Miercuri, 11 Iunie 2014 21:08
Marti, 10 iunie 2014, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, Politia Locala Sector 2, a participat la Conferinta regionala „Fondurile structurale, chemate la B-I-S(M)”, eveniment organizat de Structural Consulting Group.

Citeste mai departe...

 
Green Ideas - Eco Kids Fashion
Marţi, 03 Iunie 2014 18:32
ECO-X S.A. impreuna cu Asociatia Green Impact, au lansat la inceputul anului 2014, proiectul "Green Ideas. Green Life", un proiect la nivel national ce se adreseaza in principal tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Citeste mai departe...

 
Proiect Educatia civica la Scoala nr. 51
Joi, 22 Mai 2014 17:12
Politistii locali din cadrul Politiei Locale Sector 2 sunt prezenti saptamanal la orele de educatie civica si dirigentie din cadrul Scolii nr. 51, in baza protocolului de colaborare.

Citeste mai departe...

 
A inceput „Saptamana altfel”! - in cadrul Proiectului „Vreau siguranta in viata de elev!”
Miercuri, 09 Aprilie 2014 19:21
Politia Locala Sector 2 a fost alaturi de Scoala gimnaziala nr. 31, in prima zi a manifestarilor derulate in „Saptamana altfel”. Alaturi de ei au participat, ca invitati, elevii Scolilor nr. 23, 27, 28, 10 si Liceul Alexandru Vlahuta.

Citeste mai departe...

 
Parteneriat Politie Locala – Scoala
Luni, 31 Martie 2014 20:12
Politia Locala Sector 2 a incheiat un protocol de colaborare cu Scoala nr. 51, constand initierea unor programe sau actiuni comune privind importanta unui mediu sanatos si combaterea problemelor de protecţia mediului, prevenirea si combaterea faptelor antisociale in scoala sau in proximitatea acesteia, cresterea gradului de siguranta al elevilor, prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, derularea unor campanii de informare cu caracter preventiv, desfasurarea de programe sau actiuni comune pentru prevenirea violentei in scoala sau in proximitatea acesteia, reducerea abandonului scolar, prevenirea consumului de alcool, tutun si droguri ilicite, educatia civica a elevilor, educatia juridica a elevilor si atitudinea lor fata de lege.

Citeste mai departe...

 
Proiect Green Ideas. Green Life - Martisorul Verde
Vineri, 28 Februarie 2014 17:43
Elevii claselor a III-a A si a IV-a A, ai Scolii generale nr. 307, au realizat sub indrumarea cadrelor didactice, D-na Aurelia Fierascu si D-na Liliana Bujoreanu, martisoare, din materiale reciclabile, selectate acasa, pe care le-au oferit azi 28.02.2014, salariatelor din cadrul Primariei Sector 2 si Politiei Locale Sector 2.

Citeste mai departe...

 
Proiect UNDE - I LEGE, NU – I TOCMEALA! - parteneriat DGPMB
Joi, 27 Februarie 2014 15:04
„Prevenirea delincventei juvenile si victimizarii minorilor” a fost tema primei zile din seria actiunilor derulate de Politia Locala Sector 2, in calitate de partener, alaturi de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Politia Sector 2 in Proiectul „Unde-i lege, nu-i tocmeala!”.
Elevilor claselor a VII-a din cadrul Scolii Gimnaziale nr. 10 „Maria Rosetti” si ai Colegiului National George Cosbuc, le-au fost prezentate,

Citeste mai departe...

 
Proiectul Green Ideas. Green Life
Miercuri, 26 Februarie 2014 13:58
ECO - X S.A. impreuna cu Asociatia Green Impact au lansat proiectul "Green Ideas. Green Life", un proiect la nivel national ce se adreseaza in principal tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.
Proiectul urmareste stimularea unui comportament ecologic prin:
- Constientizarea comunitatilor privind starea mediului si importanta acestuia fata de viata fiecaruia,
- Contribuirea la formarea unui comportament eco-responsabil al tinerilor prin activitati specifice privind protectia mediului.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - In cartierul meu vreau sa ma simt in siguranta
Joi, 06 Iunie 2013 16:17
Miercuri, 29.05.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Centrul de Resurse Umane pentru participare Publica, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, Politia de Proximitate – Sectia 9 Politie si Asociatia Carusel a participat la “Intalnirea pe tema sigurantei în scoli si in cartier”.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - In cartierul meu vreau sa ma simt in siguranta
Vineri, 24 Mai 2013 08:41
Joi, 16.05.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Centrul de Resurse Umane pentru participare Publica, Liceul Teoretic “Lucian Blaga”, scoala generala nr. 66, Gradinita de copii nr. 189 si Politia Sector 2 a participat la “Intalnirea pe tema sigurantei in scoli si in cartier”.

Citeste mai departe...

 
PROIECT COMENIUS REGIO – Program de invatare pe tot parcursul vietii
Miercuri, 24 Aprilie 2013 12:23
Marti, 23.04.2013, Politia Locala Sector 2, alaturi de Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida si elevi din scoli din Italia, Spania, Turcia si Germania, au celebrat “Ziua pamantului”, activitate care a avut ca scop cresterea responsabilitatii elevilor prin implicarea acestora in actiuni de voluntariat ecologic si protectia mediului.

Citeste mai departe...

 
PROIECT - Vreau siguranta in viata de elev!
Luni, 08 Aprilie 2013 17:03

Politia Locala Sector 2, continua si in anul 2013, parteneriatul cu Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti , in cadrul Proiectului „Vreau siguranta in viata de elev!”.
Anul 2013 a demarat cu actiunea desfasurata vineri, 05.04, cu elevii Scolilor nr. 30 si 31, in Sala de sport „Marian Cozma”, avand ca scop indrumarea elevilor spre sala de sport si spre activitati sportive..

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL