• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Campanii PLS2
POLITIA LOCALA SECTOR 2 SPUNE „STOP CONTRABANDEI CU TIGARI!”
Luni, 12 Iunie 2017 14:11
Politia Locala Sector 2, partener al Primariei Sector 2 si Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in Campania „STOP CONTRABANDEI CU TIGARI!”, deruleaza o ampla campanie de informare si constientizare a populatiei cu privire la contrabanda cu tigari, la riscurile pe care si le asuma fata de angajarea raspunderii juridice pentru incalcarea legii, atat in calitate de comerciant, dar si in calitatea lor de consumatori.

Citeste mai departe...

 
31 MAI 2017 – ZIUA MONDIALA FARA TUTUN
Miercuri, 31 Mai 2017 08:46
In fiecare an, in data de 31 mai, Organizatia Mondiala a Sanatatii si partenerii sai marcheaza ZIUA MONDIALA FARA TUTUN, subliniind riscurile privind sanatatea si alte riscuri asociate consumului de tutun (in toate formele sale) si militand pentru politici eficiente care sa reduca consumul. OMS le solicita tuturor tarilor sa prioritizeze si sa grabeasca eforturile in ceea ce priveste controlul tutunului, ca parte din asumarile trecute in agenda privind dezvoltarea durabila pentru 2030.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE EDUCATIE RUTIERA
Marţi, 14 Martie 2017 17:35
In saptamana 13 - 17 martie, Politia Locala Sector 2, este alaturi de elevii prescolari si cadrele didactice din cadrul Gradinitei „Suflet de copil„ , si desfasoara activitati cu caracter educativ si preventiv, care raspund intereselor si preocuparilor copiilor.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE PRIVIND „SIGURANTA COPILULUI IN AUTOVEHICUL”
Vineri, 10 Martie 2017 10:20
In data de 9 martie, ora 13.00, in cadrul Targului pentru copii Baby Boom, in cadrul Romexpo, Politia Locala Sector 2 a participat la Campania de informare avand ca tema „Siguranta copilului in autovehicul”, organizat de Chicco Romania.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI
Joi, 09 Martie 2017 19:01
Politia Locala Sector 2, prin Directia Control, deruleaza o Campanie de informare a Asociatiilor de proprietari cat si a proprietarilor de imobile, care are ca scop prevenirea eventualelor accidente, generatoare de pagube materiale sau vatamari ale persoanelor, în cazul nerespectarii legislatiei în domeniul executarii lucrarilor de constructii.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE A CETATENILOR PRIVIND MASURILE DISPUSE CA URMARE A CONFIRMARII UNUI FOCAR DE GRIPA AVIARA LA PASARILE SALBATICE
Marţi, 07 Februarie 2017 18:35
Politia Locala Sector 2, prin Serviciile de specialitate din cadrul Directiei Control, deruleaza, pe toata raza administrativ-teritoriala a Sectorului 2, o Campania de informare privind masurile dispuse catre cetateni, ca urmare a confirmarii, in data de 04.02.2017, de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti, a unui focar de influenta aviara (gripa aviara) la pasari salbatice, in Zona Laculului Grivita, in aval de Barajul Straulesti.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PRIVIND PREVENIREA VICTIMIZARII CETATENILOR, PRIN „IMPRIETENIRE”
Marţi, 07 Februarie 2017 18:28
Astazi, 07.02.2017, Politia Locala Sector 2, prin Biroul Relatii Publice, in parteneriat cu Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au derulat, la sediul Centrului de Asistenta Sociala pentru Persoane Vârstnice „Ion Creanga”, Campania de informare privind prevenirea victimizarii cetatenilor, prin „imprietenire”.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 CONTINUA ACTIUNILE DE DESZAPEZIRE SI CAMPANIA DE INFORMARE A CONDUCATORILOR AUTO
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 09:57
Politia Locala Sector 2 continua, atat ziua cat si noaptea, actiunile de fluidizare a traficului rutier in zonele in care se intervine pentru degajarea cantitatilor mari de zapada.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE A CONDUCATORILOR AUTO
Vineri, 20 Ianuarie 2017 09:05
Pentru realizarea deszapezirii in bune conditii a strazilor si pentru evacuarea depozitelor de zapada de pe carosabil si trotuare, Primaria Sectorului 2 ofera gratuit locuitorilor sai posibilitatea de a stationa autovehiculele, pe timpul noptii, in parcarile mall-urilor si agentilor economici mari.

Citeste mai departe...

 
SAPTAMANA NATIONALA A VOLUNTARIATULUI 9-15 MAI 2016
Luni, 09 Mai 2016 15:39
Saptamana Nationala a Voluntariatului este un eveniment national anual, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatii Sectorului 2 si sa atraga sprijinul voluntarilor pentru diverse activitati.

Citeste mai departe...

 
Campania O ZI FARA ACCIDENTE RUTIERE
Marţi, 29 Martie 2016 13:36
Asa cum v-am informat, vineri 25 martie 2016, in intervalul orar 13.00 – 15.00, Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie – AVAC si Scoala Gimnaziala nr. 51, a organizat Campania „O zi fara accidente rutiere”.

Citeste mai departe...

 
PREVENIREA CONSUMULUI DE DROGURI SI A VIOLENTEI IN LOCUINTELE SOCIALE
Miercuri, 23 Martie 2016 22:14
Centrul de Zi "Mihail si Gavril" al Primariei Sectorului 2, a gazduit astazi, 23 martie, intalnirea dintre adolescentii din centru, Politia Locala Sector 2 si Agentia Nationala Antidrog.

Citeste mai departe...

 
Campania "O ZI FARA ACCIDENTE RUTIERE"
Marţi, 22 Martie 2016 10:21
Vineri 25 martie 2016, in intervalul orar 13.00 – 15.00, Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie – AVAC si Scoala Gimnaziala nr. 51, va organiza Campania „O zi fara accidente rutiere”.

Citeste mai departe...

 
Incheiere program de prevenire in domeniul circulatiei rutiere la Liceul Mihail Sadoveanu
Vineri, 04 Martie 2016 18:16
Astazi am incheiat programul de prevenire si informare in domeniul circulatie rutiere, desfasurat cu elevii Liceul Teoretic Mihail Sadoveanu.

Citeste mai departe...

 
IMPREUNA DAM DIRECTIE BINELUI!
Joi, 03 Martie 2016 21:12
Organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale, Asociatia Fluens a gazduit astazi, in calitate de partener, intalnirea Politiei Locale Sector 2 cu tinerii din sistemul social de protectie.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL