• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Campanii PLS2
PROGRAMUL NATIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMANIEI
Luni, 05 Februarie 2018 10:48
Avand in vedere prevederile Ordonantei nr. 5/20.07.2017 privind stabilirea unor masuri cu privire la Centenarul Romaniei, Politia Locala Sector 2 continua, in zilele de 6, 7, 8 .02.2018, in Zona Centrala a Sectorului 2 (Obor, Calea Mosilor, Sos. Mihai Bravu), Campania de informare a cetatenilor privind importanta si semnificatia Marii Uniri, activitate desfasurata in cadrul Programului National de Aniversare a Centenarului pentru anul 2018.

Citeste mai departe...

 
Campania #potaltfel
Duminică, 24 Septembrie 2017 21:49
Campanie de prevenire a consumului de canabis

Citeste mai departe...

 
NU E SUFICIENT SA FACEM CURATENIE, TREBUIE SA O SI PASTRAM!
Luni, 04 Septembrie 2017 15:54
Politia Locala Sector 2 a pornit, incepand cu 1 septembrie, intr-o ampla Campanie de curatenie a Sectorului 2, cu speranta ca vom trezi spiritul civic al cetatenilor care locuiesc in acest sector. Ne dorim sa vedem cat mai putini membrii ai comunitatii Sectorului 2 care arunca ambalaje pe strada, chistoace de tigari din masina sau care nu curata in urma animalelor de companie pe care le scot la plimbare prin cartiere.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE CURATENIE A SECTORULUI 2
Vineri, 01 Septembrie 2017 17:45
Incepand de astazi, 1 septembrie 2017, Politia Locala Sector 2 a demarat cea mai ampla campanie de curatenie, pe toata raza administrativ-teritoriala a Sectorului 2.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA RISCURILOR LA INCENDIU
Vineri, 18 August 2017 20:45
Politia Locala Sector 2, deruleaza incepand cu data de 16.08.2017, o ampla campanie de informare cu privire la obligatiile ce revin administratorului/operatorului economic/conducatorului institutiei conform Legii 307/2006 - privind apararea impotriva incendiilor si obligatiile ce revin persoanelor fizice, asociatiilor familiale sau persoanele juridice care detin parti din acelasi imobil conform art. 20 din Legea 307/2006 - privind apararea impotriva incendiilor: „Persoanele fizice, asociatiile familiale sau persoanele juridice care detin parti din acelasi imobil trebuie sa colaboreze pentru indeplinirea obligatiilor ce le revin din prezenta lege, in vederea asigurarii masurilor de aparare impotriva incendiilor pentru intregul imobil.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE MEDIATIZARE A POLITIEI LOCALE SECTOR 2
Joi, 03 August 2017 20:45
In urma rezultatului sondajului de opinie realizat in perioada 1 martie – 31 martie 2017, s-a constatat ca este nevoie de o mediatizare a modalitatilor de acces online a serviciilor Politiei Locale Sector 2, prin realizarea unor campanii de informare cu privire la modalitatea de a accesa Site-ul, pagina de Facebook si cresterea vizibilitatii online, prin postarea unui numar mai mare de materiale, promovarea activitatilor si realizarilor institutiei, deoarece un procent de 0,78% din cei chestionati nu cunosc nici o modalitate de contactare, iar 29,56% nu cunosc modul de contactare online.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU MENTINEREA CURATENIEI PE DOMENIUL PUBLIC
Joi, 03 August 2017 20:43
Politia Locala Sector 2, deruleaza incepand cu data de 02.08.2017, o ampla campanie de informare privind obligatiile pe care le au persoanele fizice/juridice/asociatiile de proprietari, pentru mentinerea starii de curatenie pe domeniul public. Campania a inceput in Zona Sos. Pantelimon.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 SPUNE „STOP CONTRABANDEI CU TIGARI!”
Luni, 12 Iunie 2017 14:11
Politia Locala Sector 2, partener al Primariei Sector 2 si Federatiei Asociatiilor de Consumatori, in Campania „STOP CONTRABANDEI CU TIGARI!”, deruleaza o ampla campanie de informare si constientizare a populatiei cu privire la contrabanda cu tigari, la riscurile pe care si le asuma fata de angajarea raspunderii juridice pentru incalcarea legii, atat in calitate de comerciant, dar si in calitatea lor de consumatori.

Citeste mai departe...

 
31 MAI 2017 – ZIUA MONDIALA FARA TUTUN
Miercuri, 31 Mai 2017 08:46
In fiecare an, in data de 31 mai, Organizatia Mondiala a Sanatatii si partenerii sai marcheaza ZIUA MONDIALA FARA TUTUN, subliniind riscurile privind sanatatea si alte riscuri asociate consumului de tutun (in toate formele sale) si militand pentru politici eficiente care sa reduca consumul. OMS le solicita tuturor tarilor sa prioritizeze si sa grabeasca eforturile in ceea ce priveste controlul tutunului, ca parte din asumarile trecute in agenda privind dezvoltarea durabila pentru 2030.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE EDUCATIE RUTIERA
Marţi, 14 Martie 2017 17:35
In saptamana 13 - 17 martie, Politia Locala Sector 2, este alaturi de elevii prescolari si cadrele didactice din cadrul Gradinitei „Suflet de copil„ , si desfasoara activitati cu caracter educativ si preventiv, care raspund intereselor si preocuparilor copiilor.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE PRIVIND „SIGURANTA COPILULUI IN AUTOVEHICUL”
Vineri, 10 Martie 2017 10:20
In data de 9 martie, ora 13.00, in cadrul Targului pentru copii Baby Boom, in cadrul Romexpo, Politia Locala Sector 2 a participat la Campania de informare avand ca tema „Siguranta copilului in autovehicul”, organizat de Chicco Romania.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI
Joi, 09 Martie 2017 19:01
Politia Locala Sector 2, prin Directia Control, deruleaza o Campanie de informare a Asociatiilor de proprietari cat si a proprietarilor de imobile, care are ca scop prevenirea eventualelor accidente, generatoare de pagube materiale sau vatamari ale persoanelor, în cazul nerespectarii legislatiei în domeniul executarii lucrarilor de constructii.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE A CETATENILOR PRIVIND MASURILE DISPUSE CA URMARE A CONFIRMARII UNUI FOCAR DE GRIPA AVIARA LA PASARILE SALBATICE
Marţi, 07 Februarie 2017 18:35
Politia Locala Sector 2, prin Serviciile de specialitate din cadrul Directiei Control, deruleaza, pe toata raza administrativ-teritoriala a Sectorului 2, o Campania de informare privind masurile dispuse catre cetateni, ca urmare a confirmarii, in data de 04.02.2017, de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Bucuresti, a unui focar de influenta aviara (gripa aviara) la pasari salbatice, in Zona Laculului Grivita, in aval de Barajul Straulesti.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PRIVIND PREVENIREA VICTIMIZARII CETATENILOR, PRIN „IMPRIETENIRE”
Marţi, 07 Februarie 2017 18:28
Astazi, 07.02.2017, Politia Locala Sector 2, prin Biroul Relatii Publice, in parteneriat cu Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au derulat, la sediul Centrului de Asistenta Sociala pentru Persoane Vârstnice „Ion Creanga”, Campania de informare privind prevenirea victimizarii cetatenilor, prin „imprietenire”.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 CONTINUA ACTIUNILE DE DESZAPEZIRE SI CAMPANIA DE INFORMARE A CONDUCATORILOR AUTO
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 09:57
Politia Locala Sector 2 continua, atat ziua cat si noaptea, actiunile de fluidizare a traficului rutier in zonele in care se intervine pentru degajarea cantitatilor mari de zapada.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL