• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Campanii PLS2
„ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!”
Marţi, 16 Octombrie 2018 17:12
Primaria Sector 2, sustinuta de Politia Locala deruleaza, incepand cu luna septembrie 2018, o ampla Campanie de informare si educare a cetatenilor, intitulata „Romani, sa reinviem idealurile Marii Uniri!”, avand ca scop insusirea istoriei si a valorilor neamului romanesc, a dezvoltarii culturii si ideii de ideal romanesc, precum si conservarea patrimoniului Marii Uniri, activitate desfasurata in cadrul Programului National de Aniversare a Centenarului pentru anul 2018.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIA NATIONALA DE EDUCARE SI INFORMARE „ O9atitudine”
Miercuri, 26 Septembrie 2018 14:36
Politia Locala Sector 2 in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a participat la traning-ul in cadrul Proiectului European ( Abordarea globala privind risipa alimentara prin educatie non-formala - "Respect, mancarii !") ce se va desfasura pe o perioada de 36 de luni, alaturi de : Lithuanian Consumer Institute, Green Liberty, The Estonian Union of Co-operative Housing Associations, Centre for education and informing consumers, Bulgarian National Association Active Consumers, Consumers Association of Bangladesh (CAB).

Citeste mai departe...

 
ZIUA DE CURATENIE IN SECTORUL 2!
Joi, 13 Septembrie 2018 17:45
15 SEPTEMBRIE 2018 - UN ALT FEL DE NU GUNOAIELOR! Sprijina voluntarii sectorului 2 si autoritatile locale in actiunea ce va avea loc sambata, incepand cu ora 9.00, de curatare a unui areal natural al sectorului, zona verde din spatele Pietei Dobroiesti, str. Ion Vlad, devenita zona cu depozite necontrolate de deseuri.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE PREVENIRE A PESTEI PORCINE AFRICANE
Miercuri, 12 Septembrie 2018 11:10
Ca urmare a Hotararii nr. 1 din 22.06.2018, privind masurile adoptate in cadrul sedintei extraordinare a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, Politia Locala Sector 2 deruleaza o ampla Campanie de prevenire a raspandirii bolii „Pesta Porcina Africana”, luand in considerare escaladarea fara precedent a riscului de raspandire a virusului pestei porcine pe teritoriul Romaniei.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL NATIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMANIEI - „MAREA UNIRE – IDEAL ROMANESC”
Joi, 05 Iulie 2018 11:41
Continuand seria evenimentelor organizate pe parcursul intregului an, in cadrul Programul National de Aniversare a Centenarului Romaniei, Politia Locala Sector 2 impreuna cu Primaria Sector 2 organizeaza, incepand cu data de 05.07.2018, o expozitie cu caracter permanent, intitulata „MAREA UNIRE – IDEAL ROMANESC”.

Citeste mai departe...

 
„ROMANI, SA REINVIEM IDEALURILE MARII UNIRI!”
Joi, 31 Mai 2018 14:21
Centenarul Marii Uniri a inceput si suntem foarte aproape de evenimentul istoric de la 1 Decembrie 2018. Chiar foarte aproape, socotind dupa importanta si semnificatia evenimentului istoric, intr-un moment in care celebrarea gloriei trecute si a figurilor istorice emblematice de la acea vreme, trebuie sa se imbine cu realitatea prezentului.

Citeste mai departe...

 
SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII
Miercuri, 23 Mai 2018 11:42
In perioada 21 – 25 mai 2018, la nivel national se desfasoara cea de a XIV-a editie a evenimentului „Saptamana prevenirii criminalitatii”, activitate care potrivit traditiei, organizeaza in fiecare zi, activitati de prevenire tematice, in toate judetele tarii.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL NATIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMANIEI
Marţi, 20 Martie 2018 09:53
Avand in vedere prevederile Ordonantei nr. 5/20.07.2017 privind stabilirea unor masuri cu privire la Centenarul Romaniei, Politia Locala Sector 2 va derula, in parteneriat si cu sprijinul Primariei Sector 2, pe parcursul intregului an, proiecte si actiuni in cadrul Programul National de Aniversare a Centenarului Romaniei, avand ca scop marcarea Centenarului Marii Uniri prin manifestari specifice, care sa se bazeze pe consens si angajament social in jurul unor obiective de modernizare a comunitatii Sectorului 2, care sa genereze coeziune sociala si imbunatatirea calitatii vietii.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL NATIONAL DE ANIVERSARE A CENTENARULUI ROMANIEI
Luni, 05 Februarie 2018 10:48
Avand in vedere prevederile Ordonantei nr. 5/20.07.2017 privind stabilirea unor masuri cu privire la Centenarul Romaniei, Politia Locala Sector 2 continua, in zilele de 6, 7, 8 .02.2018, in Zona Centrala a Sectorului 2 (Obor, Calea Mosilor, Sos. Mihai Bravu), Campania de informare a cetatenilor privind importanta si semnificatia Marii Uniri, activitate desfasurata in cadrul Programului National de Aniversare a Centenarului pentru anul 2018.

Citeste mai departe...

 
Campania #potaltfel
Duminică, 24 Septembrie 2017 21:49
Campanie de prevenire a consumului de canabis

Citeste mai departe...

 
NU E SUFICIENT SA FACEM CURATENIE, TREBUIE SA O SI PASTRAM!
Luni, 04 Septembrie 2017 15:54
Politia Locala Sector 2 a pornit, incepand cu 1 septembrie, intr-o ampla Campanie de curatenie a Sectorului 2, cu speranta ca vom trezi spiritul civic al cetatenilor care locuiesc in acest sector. Ne dorim sa vedem cat mai putini membrii ai comunitatii Sectorului 2 care arunca ambalaje pe strada, chistoace de tigari din masina sau care nu curata in urma animalelor de companie pe care le scot la plimbare prin cartiere.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE CURATENIE A SECTORULUI 2
Vineri, 01 Septembrie 2017 17:45
Incepand de astazi, 1 septembrie 2017, Politia Locala Sector 2 a demarat cea mai ampla campanie de curatenie, pe toata raza administrativ-teritoriala a Sectorului 2.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU PREVENIREA SI COMBATEREA RISCURILOR LA INCENDIU
Vineri, 18 August 2017 20:45
Politia Locala Sector 2, deruleaza incepand cu data de 16.08.2017, o ampla campanie de informare cu privire la obligatiile ce revin administratorului/operatorului economic/conducatorului institutiei conform Legii 307/2006 - privind apararea impotriva incendiilor si obligatiile ce revin persoanelor fizice, asociatiilor familiale sau persoanele juridice care detin parti din acelasi imobil conform art. 20 din Legea 307/2006 - privind apararea impotriva incendiilor: „Persoanele fizice, asociatiile familiale sau persoanele juridice care detin parti din acelasi imobil trebuie sa colaboreze pentru indeplinirea obligatiilor ce le revin din prezenta lege, in vederea asigurarii masurilor de aparare impotriva incendiilor pentru intregul imobil.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE MEDIATIZARE A POLITIEI LOCALE SECTOR 2
Joi, 03 August 2017 20:45
In urma rezultatului sondajului de opinie realizat in perioada 1 martie – 31 martie 2017, s-a constatat ca este nevoie de o mediatizare a modalitatilor de acces online a serviciilor Politiei Locale Sector 2, prin realizarea unor campanii de informare cu privire la modalitatea de a accesa Site-ul, pagina de Facebook si cresterea vizibilitatii online, prin postarea unui numar mai mare de materiale, promovarea activitatilor si realizarilor institutiei, deoarece un procent de 0,78% din cei chestionati nu cunosc nici o modalitate de contactare, iar 29,56% nu cunosc modul de contactare online.

Citeste mai departe...

 
CAMPANIE DE INFORMARE PENTRU MENTINEREA CURATENIEI PE DOMENIUL PUBLIC
Joi, 03 August 2017 20:43
Politia Locala Sector 2, deruleaza incepand cu data de 02.08.2017, o ampla campanie de informare privind obligatiile pe care le au persoanele fizice/juridice/asociatiile de proprietari, pentru mentinerea starii de curatenie pe domeniul public. Campania a inceput in Zona Sos. Pantelimon.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL