28,15,0,50,1
25,600,60,1,5000,1000,25,2000
90,300,1,50,12,25,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,1,0,0,1,30,10,5,0,0,0,10,0,1
s01
s01
s02
s02
s03
s03
s04
s04
s05
s05
s06
s06
s07
s07
s08
s08
s09
s09
s10
s10
s11
s11
s12
s12

RECUNOȘTINȚĂ PENTRU EROII NEAMULUI

Coroane de flori și moment de reculegere al Poliției Locale Sector 2, în semn de recunoştinţă pentru cei 330.000 de eroi care au căzut în Primul Război Mondial, pe toate câmpurile de luptă pentru libertate, dreptate, credință, dar și pentru apărarea țării și întregirea neamului, în Ziua de Înălțare, o sărbătoare importantă pentru români.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 - MOMENT DE RECULEGERE PENTRU COLEGUL DE LA MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

Poliția Locală Sector 2 a fost alături de colegii din Ministerului Afacerilor Interne, care au adus astăzi, un omagiu polițistului timișean Cristian Amariei, căzut la datorie duminică la Izvin.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 – CEL MAI BUN PARTENER AL DGPMB ÎN 2019

Astăzi, 03.06.2019, la ARCUB – Lipscani Sala Mare, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a dat startul celei de-a XVI-a ediții a „SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂȚII”, acțiune ce are ca scop stimularea responsabilității civice și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Săptămâna Națională a Voluntariatului 13 – 19 Mai 2019

Săptămâna Națională a Voluntariatului este un eveniment național anual, menit să mobilizeze cat mai multe organizaţii și cât mai mulți voluntari care să contribuie la dezvoltarea comunităților lor și să atragă sprijinul celorlalți pentru activitatea voluntarilor și recunoașterea meritelor acestora.

PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL” - 2019

În săptămâna 13-16 Mai 2019, Poliția Locală Sector 2 a avut plăcerea de a primi în vizită grupuri de copii din Grădinița Nr.236, Sector 2, însoțiți de doamna educator.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 alături de Colegiul Național "Iulia Hașdeu", în cadrul Proiectului "CAREER ROCKET"

Poliția Locală Sector 2 a participat, în data de 10 Mai 2019, la întâlnirea organizată de Colegiul Național" Iulia Hașdeu", în cadrul Proiectului European "CAREER ROCKET ". Proiectul pune bazele unei cooperări transnaționale între profesioniști cu competențe în ceea ce privește identificarea și combaterea stereotipurilor de gen, în special în ceea ce privește alegerea carierei profesionale și dezvoltarea profesională a tinerilor.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ MONITORIZAREA ACTVITĂȚILOR DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL

Astăzi, 08.05.2019, Poliția Locală Sector 2 București a asigurat măsurile de ordine publică pentru îndepărtarea, de către lucrătorii ADP Sector 2, a dispozitivelor de ocupare a unui loc de parcare, amplasate ilegal pe domeniul public.

BUCURIA DE A DĂRUI

Plăcerea de a dărui și de a face fapte bune strălucește încântător în prag de sărbători.

AU VRUT SĂ SCAPE DE DEȘEURI DAR S-AU ALES CU AMENZI

În această dimineață, doi locuitori din Str. Lăptari Tei din cartierul Doamna Ghica al Sectorului 2, s-au gândit că pot scapa de deșeurile menajere, depozitându-le pe domeniul public, în apropierea Școlii Gimaziale nr.30, fără ca cineva sa-i poată observa.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2, ÎMPREUNĂ CU LUCRĂTORII A.D.P. SECTOR 2 CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL

În data de 17.04.2019 Politiștii Locali din cadrul Poliției Locale Sector 2 – Serviciul Circulație Rutieră împreună cu lucrătorii A. D. P. Sector 2 au acționat pentru ridicarea diferitelor obiecte (teuri metalice, capre metalice sau de lemn, conuri sau indicatoare legate cu lanțuri, cauciucuri și alte diferite obiecte – sticle de plastic) care ocupau domeniul public și care aveau ca scop menținerea de locuri libere de parcare în următoarele locații: Str. Amiral Murgescu, str. Spatarul Milescu, str. Elev Stefanescu Stefan, sos. Pantelimon, B-dul Basarabia, str. Vasile Cristescu, str. Agricultori, str. Matei Voievod, str. Caroteni, str. Thomas Masaryk, J. L. Calderon, str. Dumbrava Rosie, str. J. S. Bach.

PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL” - 2019

În săptămâna 08-12.04.2019, Poliția Locală Sector 2 a avut plăcerea de a primi în vizită grupuri de elevi din Școlile Nr. 10 Maria Rosetti, Nr. 27 Principesa Ileana, Nr. 25, Nr. 39 și Școala Gimnazială Maica Domnului. Cei 260 de elevi au fost însoțiți de profesori coordonatori și părinți însoțitori.

PLAN DE MĂSURI PENTRU PREVENIREA OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE ÎN PERIMETRUL CUPRINS ÎNTRE ȘOS. MIHAI BRAVU ȘI CAPĂTUL LINIEI DE TRAMVAI 55 (CORA PANTELIMON)

Având în vedere că de astăzi, 16.04.2019, începe implementarea Planului de măsuri pentru prevenirea opririlor și staționărilor neregulamentare în perimetrul cuprins între șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 55 (Cora Pantelimon). În zona menționată se vor constitui dispozitive de polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București și de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 2, pe ambele sensuri, în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

MĂSURI DE PREVENIRE A OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE

Din analiza situației operative și a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor, s-a constatat că arterele Șos. Iancului și Șos. Pantelimon – perimetrul cuprins între Șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon), pe ambele sensuri de mers, prezintă o serie de factori care afectează fluența circulației auto și generează în mod direct scăderea gradului de siguranță al persoanelor care tranzitează acest segment de drum.

POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ MONITORIZAREA ACTVITĂȚILOR DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL

Astăzi s-a acționat în urmatoarele locații: Str. Crisea Mateescu, Str. Oteșani, Str. Țepeș Vodă, Str. Mieilor, Str. Dr. Burghelea, Str. Săgeții, Str. Marin Serghiescu, Str. Popa Petre, Str. Măgura Vulturului, Intrarea Apold și Șos. Mihai Bravu nr.45.

ACȚIUNE DE SALUBRIZARE PE MALUL LACULUI FUNDENI

În baza sesizărilor și a controalelor realizate de către polițiștii locali ai Serviciului Protecția Mediului, din cadrul Poliției Locale Sector 2, în zona Fundeni, au fost identificate depozite necontrolate de deșeuri, în special pe malul lacului.

Copyright © 2019 Politia Locala Sector 2 . Toate drepturile rezervate