• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
POLITIA LOCALA SECTOR 2 - INTERVENTIE PROMPTA INTR-UN CAZ DE AGRESIUNEA SEXUALA
Marţi, 16 Octombrie 2018 17:08
Atunci cand ni se pare ca suntem intr-o situatie „dificila” e foarte posibil sa avem dreptate. Trebuie sa avem incredere in vocea noastra interioara pentru ca de multe ori ne ghideaza spre siguranta.

Citeste mai departe...

 
Balul Sigurantei
Miercuri, 10 Octombrie 2018 12:47
In perioada 01– 05 octombrie 2018, in Capitala s-a desfasurat cea de-a XV-a editie a „Saptamanii prevenirii criminalitatii”, eveniment organizat de Politia Capitalei pentru consolidarea relatiei dintre aceasta institutie si societatea civila prin cresterea gradului de responsabilitate si implicare civica a cetatenilor.

Citeste mai departe...

 
Eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri
Vineri, 28 Septembrie 2018 15:14
Ieri, 27 septembrie 2018, la Galeria 2 Art, din cadrul Primariei Sectorului 2, a avut loc unul din multele evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, anunta organizatorii intr-un comunicat.
„Evenimentul a fost coordonat, realizat si condus de Primaria Sectorului 2 si Politia Locala Sector 2, prin Doamna Maria Petrescu, scriitor, sociolog, Sef Serviciu Relatii Publice in cadrul Politiei Locale Sector 2, in calitate de organizator. Este vorba de unul din cele trei proiecte aprobate pentru finantare din bugetul Programului National de Aniversare a Centenarului pentru anul 2018 de Ministerul Culturii.

Citeste mai departe...

 
ATELIER EDUCATIV
Vineri, 28 Septembrie 2018 14:20
Politia Locala Sector 2 in calitate de partener al Asociatiei Siguranta Auto, a participat in data de 28.09.2018, alaturi de elevii Scolii Gimnaziale Ferdinand I, coordonati de Doamna Prof. Inv. Crina Nita, la atelierului educativ, organizat in cadrul Romanian Trans Logistica Expo – Romania 100 – transport, comunicatii si relatii comerciale internationale, ca o continuare a preocuparilor politiei locale privind siguranta elevilor, in trafic.

Citeste mai departe...

 
MAREA UNIRE – IDEAL ROMÂNESC
Miercuri, 26 Septembrie 2018 14:22

Deschiderea oficiala a expozitiei MAREA UNIRE - IDEAL ROMANESC, eveniment ce va avea loc joi, 27 septembrie 2018, incepand cu ora 16:00, la Galeria 2 ART a Primariei Sectorului 2, cu sediul in Str. Chiristigiilor nr. 11-13, Sector 2, Bucuresti, unde vor fi prezentate:

Citeste mai departe...

 
COMERT NEAUTORIZAT IN SECTORUL 2
Miercuri, 05 Septembrie 2018 14:38
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in diferite zone ale sectorului se comercializeaza ilegal, pe domeniul public, produse alimentare fara documente de provenienta. Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Control Comercial si Autorizare, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in aceaste zone.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 SI-A INTENSIFICAT PATRULARILE PE TIMP DE NOAPTE
Miercuri, 08 August 2018 15:58
Politistii locali din cadrul Politiei Locale Sector 2 si-au intensificat patrularile pe timp de noapte pentru a preveni si depista comiterea de fapte antisociale. Echipele mobile din cadrul Serviciului de Ordine Publica vor actiona pe toate arterele principale si secundare de pe raza administrativ teritoriala a Sectorului 2.

Citeste mai departe...

 
ACCIDENT RUTIER LA INTERSECTIA BD. LACUL TEI CU STR. PETRICANI
Miercuri, 25 Iulie 2018 17:42
In cursul zilei de astazi, in jurul orei 11.59, la intersectia Bd. Lacul Tei cu Str. Petricani, camerele de monitorizare apartinand sistemului de Supraveghere si Monitorizare Video gestionat de Politia Locala Sector 2 au surprins un accident rutier in care au fost implicate o ambulanta apartinand Serviciului de Ambulanta SCORSEZE si o motocicleta. In urma impactului motocicleta s-a rasturnat, rezultand o victima in varsta de 30 de ani, care a fost transporta la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Citeste mai departe...

 
ACCIDENT RUTIER LA INTERSECTIA STRAZILOR VATRA LUMINOASA CU VICTOR MANU
Joi, 19 Iulie 2018 00:00
In cursul diminetii de astazi, la intersectia Strazilor Vatra Luminoasa cu Victor Manu, camerele de monitorizare apartinand Sistemului de Supraveghere si Monitorizare Video gestionat de Politia Locala Sector 2 au surprins un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme, un auto personal si un taxi. In urma impactului autoturismul taxi s-a rasturnat, rezultand trei victime constiente, dintre care un tanar de 30 de ani, pasagerul din dreapta soferului de taxi, care a fost transportat la Spitalul Sf. Pantelimon, cu leziuni minore.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 A ADUS O PICATURA DE FERICIRE
Marţi, 17 Iulie 2018 15:24
Politia Locala Sector 2 a participat in data de 12.07.2018, in curtea Institutului Oncologic Fundeni, la evenimentul organizat de Imperium Moto – un grup de oameni pasionati de motoare si Asociatia Medicilor Veterinari, in parteneriat cu cadre medicale si agenti economici, care au sustinut evenimentul. Cei 110 copii, aflati la aceasta data in Clinica Oncologica, au primit cu entuziasm alaturi de ei, magicieni, artisti, fotografi si politisti, au participat la Ateliere de pictura, fotografie, gatit, educatie rutiera, expozitii auto-moto si spectacole, dar s-au bucurat si de cadourile primite de la organizatori.

Citeste mai departe...

 
CAPTURA TIGARETE IN PARCAREA MALL VERANDA
Luni, 09 Iulie 2018 09:53
Politia Locala Sector 2 a retinut duminica, 08.07.2018, in jurul orei 10.00, in parcarea exterioara a Mall Veranda Obor, o persoana de sex masculin, numitul P.V.H, in varsta de 16 ani, care detinea, in auto personal, 13.380 tigarete de contrabanda. Tigaretele nemarcate au fost ridicate in vederea confiscarii.

Citeste mai departe...

 
COMERT NEAUTORIZAT IN ZONA STEFAN CEL MARE
Vineri, 15 Iunie 2018 08:19
Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in diferite zone ale sectorului se comercializeaza ilegal, pe domeniul public, produse alimentare fara documente de provenienta. Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Ordine Publica si Serviciul Control Comercial si Autorizare, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in aceaste zone.

Citeste mai departe...

 
31 MAI - ZIUA MONDIALA FARA TUTUN
Joi, 31 Mai 2018 11:07
In fiecare an, in data de 31 mai, Politia Locala Sector 2 in calitate de partener al Agentiei Nationale Antidrog, marcheaza ZIUA MONDIALA FARA TUTUN.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 CONTINUA ACTIUNEA DE RIDICARE A „CAPRELOR” AMPLASATE ILEGAL PE TROTUAR
Miercuri, 30 Mai 2018 21:51
Astazi, 30.05.2018, politistii locali, din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera au ridicat dispozitive metalice, capre, cauciucuri, balize de plastic, sticle de plastic, lazi de plastic etc din urmatoarele locatii; Str. D-na Ghica, Str. Magnoliei, Sos. Iancului, Str. Sachelarie Visarion, Str. Elev Stefanescu Stefan, Str. Schitul Darvari, Str. Icoanei, Str. Cap. Ion Vasilescu, Str. Ronda, Str. Popa Nicolae, Str. Tepes Voda.

Citeste mai departe...

 
POVESTEA UNUI TELEFON FURAT SI A CURSEI TAXI NEPLATITE - RECUPERATE DE POLITIA LOCALA SECTOR 2
Miercuri, 30 Mai 2018 10:30
In data de 29.05.2018, in jurul orei 00.35, un echipaj al Politiei Locale Sector 2, aflat in misiune de patrulare, a fost sesizat de catre un conducator auto, sofer de taxi, numitul M.L.S, ca in urma cu 10 min. un client a parasit taxiul fara sa achite cursa si i-a sustras si telefonul mobil, personal.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL