• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
BUCURIA DE A DĂRUI
Miercuri, 24 Aprilie 2019 18:14
Plăcerea de a dărui și de a face fapte bune strălucește încântător în prag de sărbători.

Citeste mai departe...

 
AU VRUT SĂ SCAPE DE DEȘEURI DAR S-AU ALES CU AMENZI
Joi, 18 Aprilie 2019 10:20
În această dimineață, doi locuitori din Str. Lăptari Tei din cartierul Doamna Ghica al Sectorului 2, s-au gândit că pot scapa de deșeurile menajere, depozitându-le pe domeniul public, în apropierea Școlii Gimaziale nr.30, fără ca cineva sa-i poată observa.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2, ÎMPREUNĂ CU LUCRĂTORII A.D.P. SECTOR 2 CONTINUĂ ACTIVITĂȚILE DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL
Miercuri, 17 Aprilie 2019 15:02
În data de 17.04.2019 Politiștii Locali din cadrul Poliției Locale Sector 2 – Serviciul Circulație Rutieră împreună cu lucrătorii A. D. P. Sector 2 au acționat pentru ridicarea diferitelor obiecte (teuri metalice, capre metalice sau de lemn, conuri sau indicatoare legate cu lanțuri, cauciucuri și alte diferite obiecte – sticle de plastic) care ocupau domeniul public și care aveau ca scop menținerea de locuri libere de parcare în următoarele locații: Str. Amiral Murgescu, str. Spatarul Milescu, str. Elev Stefanescu Stefan, sos. Pantelimon, B-dul Basarabia, str. Vasile Cristescu, str. Agricultori, str. Matei Voievod, str. Caroteni, str. Thomas Masaryk, J. L. Calderon, str. Dumbrava Rosie, str. J. S. Bach.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL” - 2019
Marţi, 16 Aprilie 2019 17:54
În săptămâna 08-12.04.2019, Poliția Locală Sector 2 a avut plăcerea de a primi în vizită grupuri de elevi din Școlile Nr. 10 Maria Rosetti, Nr. 27 Principesa Ileana, Nr. 25, Nr. 39 și Școala Gimnazială Maica Domnului. Cei 260 de elevi au fost însoțiți de profesori coordonatori și părinți însoțitori.

Citeste mai departe...

 
PLAN DE MĂSURI PENTRU PREVENIREA OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE ÎN PERIMETRUL CUPRINS ÎNTRE ȘOS. MIHAI BRAVU ȘI CAPĂTUL LINIEI DE TRAMVAI 55 (CORA PANTELIMON)
Marţi, 16 Aprilie 2019 17:50
Având în vedere că de astăzi, 16.04.2019, începe implementarea Planului de măsuri pentru prevenirea opririlor și staționărilor neregulamentare în perimetrul cuprins între șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 55 (Cora Pantelimon). În zona menționată se vor constitui dispozitive de polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București, de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București și de polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 2, pe ambele sensuri, în vederea prevenirii opririlor și staționărilor neregulamentare, precum și identificarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere în vigoare.

Citeste mai departe...

 
MĂSURI DE PREVENIRE A OPRIRILOR ȘI STAȚIONĂRILOR NEREGULAMENTARE
Luni, 15 Aprilie 2019 09:11
Din analiza situației operative și a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor, s-a constatat că arterele Șos. Iancului și Șos. Pantelimon – perimetrul cuprins între Șos. Mihai Bravu și capătul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon), pe ambele sensuri de mers, prezintă o serie de factori care afectează fluența circulației auto și generează în mod direct scăderea gradului de siguranță al persoanelor care tranzitează acest segment de drum.

Citeste mai departe...

 
POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2 CONTINUĂ MONITORIZAREA ACTVITĂȚILOR DE ÎNDEPĂRTARE A DISPOZITIVELOR AMPLASATE ILEGAL
Vineri, 12 Aprilie 2019 13:57
Astăzi s-a acționat în urmatoarele locații: Str. Crisea Mateescu, Str. Oteșani, Str. Țepeș Vodă, Str. Mieilor, Str. Dr. Burghelea, Str. Săgeții, Str. Marin Serghiescu, Str. Popa Petre, Str. Măgura Vulturului, Intrarea Apold și Șos. Mihai Bravu nr.45.

Citeste mai departe...

 
ACȚIUNE DE SALUBRIZARE PE MALUL LACULUI FUNDENI
Joi, 11 Aprilie 2019 07:34
În baza sesizărilor și a controalelor realizate de către polițiștii locali ai Serviciului Protecția Mediului, din cadrul Poliției Locale Sector 2, în zona Fundeni, au fost identificate depozite necontrolate de deșeuri, în special pe malul lacului.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL 2019”
Marţi, 09 Aprilie 2019 16:20
Continuând activitățile în cadrul Programului „Școala altfel – Șă știi mai multe, să fii mai bun!” Poliția Locală Sector 2 a fost gazdă pentru elevii Școlilor Gimnaziale Nr. 10 Maria Rosetti, Nr. 25 și Nr. 27 Principesa Ileana.

Citeste mai departe...

 
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACŢIE AL CETĂŢEANULUI FAŢĂ DE ACTIVITATEA POLIŢIEI LOCALE SECTOR 2
Marţi, 02 Aprilie 2019 16:43
În vederea îmbunătăţirii Sistemului de Management Integrat şi pentru a atinge un nivel susţinut de excelenţă în toate aspectele performanţei, în vederea implementării modelului de excelenţă EFQM, Poliția Locală Sector 2, prin Serviciul de Relații Publice, a început de astăzi, 2 aprilie 2019 realizarea unui sondaj de opinie, prin completarea ”Chestionarului pentru evaluarea gradului de satisfacţie al cetăţeanului faţă de activitatea Poliţiei Locale Sector 2”.

Citeste mai departe...

 
PREVENIREA VIOLENȚEI ÎN RÂNDUL MINORILOR
Marţi, 02 Aprilie 2019 16:38
Prevenirea expunerii elevilor la violenţă, în și în jurul școlilor, este o preocupare permanentă a Poliției Locale Sector 2. Şcoala este o parte integrantă a comunităţii Sectorului 2, iar problemele cu care se confruntă ca instituţie, pe zona de violență şi incidentele între tineri, este un aspect care interesează administrația publică locală.

Citeste mai departe...

 
PROGRAMUL „ȘCOALA ALTFEL 2019”
Marţi, 26 Martie 2019 10:05
Programul „Școala altfel – Șă știi mai multe, să fii mai bun!” a debutat în acest an cu elevii Centrului de Servicii Socio – Educative pentru Elevi „Sfânta Maria”.

Citeste mai departe...

 
AMENZI PENTRU CONSUMUL DE ALCOOL IN SPATIUL PUBLIC
Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:08
Politia Locala Sector 2 prin operatorii Serviciului Monitorizare si Supraveghere Video au surprins pe camerele de supraveghere mai multe persoane ce consumau bauturi alcoolice pe Str. Enache Sandu. Politistii locali din cadrul Serviciului Ordine Publica s-au deplasat la fata locului si au aplicat 3 sanctiuni contraventionale pentru consum de bauturi alcoolice in spatiile publice.

Citeste mai departe...

 
POLITIA LOCALA SECTOR 2 IN SPRIJINUL PERSOANELOR FARA ADAPOST
Vineri, 22 Martie 2019 07:43
In baza imaginilor surprinse prin Sistemul de Monitorizare si Supraveghere Video, un echipaj al Serviciului Ordine Publica din cadrul Politiei Locale Sector 2, a actionat in zona Sos. Baicului cu Sos. Electronicii, pentru a sprijini o persoana fara adapost.

Citeste mai departe...

 
DUMINICA ORTODOXIEI IN SECTORUL 2
Miercuri, 20 Martie 2019 09:27
Prima Duminica din Postul Pastilor se numeste Duminica Ortodoxiei, sarbatoare care a fost asezata in prima Duminica din Postul Mare, a anului 843. Conform traditiei, pentru Sectorul 2, Duminica Ortodoxiei este ziua in care se sfintesc icoanele care impodobesc lacasurile de cult si infrumuseteaza casele crestinilor. Pentru acest eveniment, aflat la a XII-a editie, in centrul proiectului cultural-religios se afla Icoana Maicii Domnului „Iordanita” care a fost adusa special de la Asezamantul Romanesc din Ierusalim si racla cu fragmentul din sfintele moaste ale Sfantului Cuvios Efrem cel Nou de la Catedrala Patriarhala.

Citeste mai departe...

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL