• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Aprecieri la adresa Politiei Locale Sector 2
Multumiri Gradinita Acorns
acorns2 Stimate domnule Aurel Dobrila,

Dorim sa va multumim pentru vizita deosebit de placuta pe care reprezentantii Directiei de Circulatie din cadrul Politiei Locale Sector 2 au efectuat-o în data de 26 februarie 2014 in cadrul gradinitei noastre, Acorns British Style Nursery. Copiii au fost incantati sa ii cunoasca pe cei doi invitati, au ascultat rabdatori ceea ce li s-a prezentat, au recunoscut semnele de circulatie si au adresat intrebari.

Informatiile oferite copiilor au fost deosebit de importante pentru tema pe care o sarbatorim in gradinita si ne bucuram de faptul ca Politia Locala Sector 2 a raspuns pozitiv invitatiei noastre. Speram ca si pe viitor sa putem organiza impreuna, pentru copiii din gradinita noastra, actiuni si vizite cu scop educativ.

Va multumesc, inca o data, in numele copiilor si educatorilor din cadrul Acorns British Style Nursery!

Cu deosebita consideratie,

Valentina Secara

Manager General

Fundatia Acorns

 
Constantin Manuela Ioana
multum Expeditor: Constantin Manuela Ioana

Destinatar: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Data: Joi 29.08.2013 ora 22:02

Multumesc frumos pentru numarul de dispecerat, l-am folosit in caz de ultima urgenta, nu se mai putea cu pustii astia care foloseau doar cuvinte obscene, muzica la maxim de pe telefoane si tipete de parca ii tortura cineva,din contra ne zapaceau ei pe noi, locatarii soldat zambila ionita nr 1 ( spate bara de batut covoare) ,scot in evidenta ''bara de batut covoare'', deoarece aici se sta pana la ore tarzii, grupul ce se strange in fata la pariuri nici nu fac cate fac astia de se strang aici .
Multumim inca odata si posibil sa mai folosim numarul acesta de telefon, deoarece vecinii mei si eu sunam la 112 si nu se solutiona nicio problema, eu incepusem sa am si mai mari indoieli legate de sistemul legal din Romania .
Multumim !
 
Multumiri ACORNS
acorns Stimate domnule Aurel Dobrila,

Dorim sa va multumim pentru vizita deosebit de placuta pe care reprezentantii Directiei de Circulatie din cadrul Politiei Locale Sector 2 au efectuat-o în data de 13 februarie 2013 in cadrul gradinitei noastre, Acorns British Style Nursery. Copiii au fost incantati sa ii cunoasca pe cei doi invitati, au ascultat rabdatori ceea ce li s-a prezentat, au urmarit atenti filmuletul de prezentare si au adresat si intrebari.

Informatiile oferite copiilor au fost deosebit de importante pentru tema pe care o sarbatorim in gradinita si ne bucuram de faptul ca Politia Locala Sector 2 a raspuns pozitiv invitatiei noastre. Speram ca si pe viitor sa putem organiza impreuna, pentru copiii din gradinita noastra, actiuni si vizite cu scop educativ.

Va multumesc, inca o data, in numele copiilor si educatorilor din cadrul Acorns British Style Nursery!

Cu deosebita consideratie,

Valentina Secara

Manager General

Fundatia Acorns

 
Multumiri ARSIT
arsit Bucuresti, Nr. 12/ 2013
Subiect: Multumiri pentru raspunsul dvs. la solicitarea de informatii adresata de ARSIT
Stimata Doamna,
Stimate Domn,
ARSIT este o organizatie non-profit care s-a infiintat din dorinta de a reprezenta vocea contribuabilului roman. Misiunea noastra este: Sa impunem respect fata de contribuabil si pentru banul platit de acesta!
ARSIT este membra a Taxpayers Association of Europe - Asociatia Contribuabililor din Europa -, o federatie formata din asociatii ale platitorilor de impozite si taxe din 31 de state europene, avand peste un milion de membri şi militand pentru stimularea eficientei si economiei in sistemul public, pentru o societate cu impozite mici si libertate individuala mare.
In sensul sustinerii intereselor contribuabililor, ARSIT a lansat programe care sustin misiunea noastra. Astfel am demarat un proiect in scopul analizei transparentei cheltuielilor publice, de aceea am transmis aceasta solicitare pentru informatii din partea institutiilor publice.
Va multumim frumos pentru amabilitatea si promptitudinea cu care ne-ati transmis informatiile cerute. Va rugam sa transmiteti mulţumirile noastre si conducerii institutiei dvs. care ne sustine in eforturile noastre in realizarea proiectului nostru in folosul contribuabilului.
Cu multe sperante de mai bine,

Delia Catarama
Director Executiv.

 
Sectia 6 Politie
sectia 6 pol Către,
POLITIA LOCALA SECTOR 2

In noaptea de 06/07.09.2012 lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie
Biroul Ordine Publica au fost sesizati cu privire la tulburarea ordinii si linistii publice la adresa
din Bucuresti Str. Maria Rosetti nr. 24 Sector 2 prin difuzarea de muzica la un volum de
natura sa deranjeze locatarii din zona.
La momentul interventiei, cadrelor Sectiei 6 Politie, le-a fost acordat sprijin
neconditionat, atat pe linie de ordine publica cat si pe linie de siguranta rutiera, de catre
lucratori din cadrul institutiei dumneavoastra aflati in serviciu.
Cu aceasta ocazie va rugam sa transmiteti multumirile noastre sincere fata de
modul impecabil de interventie al angajatilor institutiei dumneavoastra, cat si pentru
sprijinul acordat lucratorilor de politie la fata locului.
Totodata va asiguram de intregul nostru sprijin in solutionarea tuturor
aspectelor ce intra in competenta institutiilor noastre.

Cu deosebită consideraţie,
ŞEFUL SECŢIEI 6 POLIŢIE
Subcomisar de Poliţie
PENU MARIAN LEONTIN
 
Asociatia de Proprietari Bloc 203

AP 203

Subiect: Raspuns sesizare 7940 Asociatia de Proprietari
Expeditor: Asociatia Proprietari
Destinatar: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Data: 19.06.2012 19:33

Va multumim pentru faptul ca ne-ati raspuns si mai ales pentru faptul ca aveti grija de noi.
Cu stima,
Comitetul Asociatiei de Proprietari
Asociatia de Proprietari
bd. Mihai Bravu, nr.194
Bl. 203, sc.B, sect.2

 
Radu Daniel

radu daniel

 

 

Subiect: Raspuns sesizare 442 Radu Daniel
Expeditor: Daniel Radu
Destinatar: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Data: 2012/4/2 18:13

Buna ziua,

Va multumesc pentru promptitudine si apreciez modul in care ati intervenit.
Voi apela cu incredere la dumneavoastra ori de cite ori situatia o va impune.

Cu respect
Daniel Radu
 
CLS2 - DGAPC
CONSILIUL LOCAL SECTOR 2
DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 2

Nr. 506520/19.09.2011


Scrisoare de multumire

Stimate Domnule Director General,
Suntem onorati sa va transmitem multumiri pentru aportul institutiei pe care o conduceti la desfasurarea proiectului “ Pasi prin Istorie”, derulat in perioada 28 mai 2011-17 septembrie 2011.
Proiectul a vizat integrarea in comunitate a persoanelor ce provin din grupuri defavorizate dar si formarea unui model de implicare sociala care sa conduca la o continua dezvoltare a factorului uman si la imbunatatirea serviciilor existente la nivelul Administratiei Locale Sector 2.

citeste mai departe ...

 
Mihai Sevastopol

mihai_sevastopol

 

 

To: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
De la: Sevastopol Mihai
Trimis: 11 februarie 2011 12:07
Către: infopublice
Subiect: bravo pt acţiune

Buna ziua,

Sunt un locuitor al sectorului 2 un cetatean ce v-a votat de fiecare data si vreau sa va spun BRAVO pentru ca ati luat masuri dure pentru stoparea traficului cu etnobotanice! BRAVO pentru cei de la Politia Locala, au bagat frica in traficantii aia! Intodeauna cei de la Politia Locala au fost eficienţi si neinduratori cu toti cei care incalaca legea. Bravo lor!

Cu stima
Sevastopol Mihai
 
Alina Mironescu
alina_mironescu

Fri, February 11,2011 12:49:04 PM

[ No Subject ]

From: Mironescu Alina

Domnule Primar/Director,

va scriu sa va felicit pentru acţiunea organizata zilele astea de către Politia Locala. Eu lucrez pana târziu in zona Ştefan cel Mare si am văzut cum magazinele cu etnobotanice au fost verificate de către politistii dumneavoastra atat in timpul zilei cat si noaptea târziu.

citeste mai departe ...

 
Florentina Oprea
florentina_oprea De la: administrator [mailto: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ]
Trimis: 10 februarie 2011 19:21
Către: infopublice
Subiect: contact: mulţumire Oprea Florentina
Nume: Oprea Florentina

Domnule Primar

Doresc să aduc prin intermediul dumneavoastră mii de mulţumiri celor de la Poliţia Locală sector 2 pentru efortul lor depus în zona Obor în vederea stârpiri celor care vând ţigări de contrabandă şi acest lucru se vede cu ochiul liber. Inainte erau grupuri, grupuri de aceşti paraziţi care nu ştiau decât să vândă ţigări şi să înşele cetăţeni, dar cu efortul depus de cei de la Poliţia Locală în zona Obor noi cetăţenii ne simţim mai în siguranţă cea ce nu avem decât cuvinte de laudă la adresa Poliţiştilor Locali.
Adresa: sectorul 2

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL