• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Aprecieri la adresa Politiei Locale Sector 2
Multumiri Comandamentul Garnizoanei Bucuresti
cgb Ministerul Apararii Nationale
Comandamentul Garnizoanei Bucuresti

DIRECTORULUI GENERAL AL POLITIEI LOCALE SECTOR 2

Am deosebita onoare de a va transmite cele mai sincere multumiri pentru sprijinul acordat in vederea desfasurarii ceremoniei militare, organizate in data de 09 mai 2017, la monumentul "Crucea Independentei" cu prilejul sarbatoririi a 140 de ani de la proclamarea Independentei de Stat a Romaniei.
Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima convingerea ca si in viitor colaborarea dintre institutiile noastre va fi la fel de fructuoasa.
Va adresez rugamintea, pe aceasta cale, sa transmiteti multumiri intregului personal care a fost implicat in desfasurarea acestei activitati.
Asigurandu-va de intreaga noastra consideratie, va urez succes in realizarea tuturor proiectelor profesionale si personale.

COMANDANTUL GARNIZOANEI BUCURESTI
Colonel
Dr. DOREL BEJAN
Valentin Ciobanu
 
Multumiri Asociatia Prietenia
aspriet ASOCIATIA PRIETENIA
CENTRUL DE SOCIOTERAPIE PANTELIMON

Catre: POLITIA LOCALA SECTOR 2

Domnului Director DOBRILA AUREL

Stimate Domnule Director, imi revine deosebita placere si onoare de a va transmite sincerele noastre multumiri dumneavoastra si colectivului Politiei Locale Sector 2 pe care il conduceti, pentru participarea si implicarea in actiunile derulate in baza parteneriatului incheiat.
Doresc prin intermediul dumneavoastra, sa aduc mii de multumiri Doamnei Petrescu Maria, Sef Birou Relatii Publice, din cadrul Politiei Locale Sector 2, pentru participarea activa si modul de organizare si promovare a evenimentelor realizate, in parteneriat, pentru profesionalismul, seriozitatea, demnitatea si devotamentul fata de institutia in care isi desfasoara activitatea.
In afara de aceasta calitate, de salariat al Politiei Locale Sector 2, va fac cunoscut activitatea Doamnei Petrescu Maria, ca voluntar in cadrul Asociatiei Prietenia, asociatie care are ca misiune ingrijirea si educarea tinerilor si adultilor care sufera de afectiuni mentale severe si profunde, deficiente neuromotorii si asociate (Sindrom Down, autism, epilepsie, retard mintal, absenta limbajului, tulburari de comportament, pareza spastica) si care nu au putut fi integrati in nici un alt sistem de invatamant si munca din Romania.
Tin sa multumesc si sa exprim, in numele beneficiarilor asociatiei, recunostinta si consideratia pentru activitatea depusa ca voluntar, pentru bucuria si alinarea pe care o aduce in ochii acestor oameni bolnavi, pentru modestia actului benevol, pentru profesionalismul, demnitatea si omenia de care da dovada, in activitatea de voluntariat.
Felicitari intregului personal, care sub indrumarea dumneavoastra dau dovada de mult profesionalism!

Cu multa stima,
Director Executiv,
Valentin Ciobanu
 
Multumiri Nicoleta Andrei Nap
habitat Scrisoare de multumire

Domnului Director General al Politiei Locale Sector 2

Aduc mii de multumiri politistilor locali Agent Superior NICOARA ADRIAN si Agent Asistent POPESCU COSMINcu ajutorul carora am putut sa-mi recuperez telefonul mobil iPhone 6 auris care mi-a fost sustras in timp ce ma plimbam cu copilul meu la Pasaj Obor.
Aduc mii de multumiri pt tot efortul si devotamentul domnilor politisti ai Politiei Locale Sector 2 Buc.

Cu stima si respect,
Nicoleta Andrei Nap
 
Multumiri Marin Mihailescu

Domnule Comandant al Politiei Locale Sector 2,
Acum ceva vreme v-am trimis o sesizare, in legatura cu prostituatele din zona CA Rosetti - Maria Rosetti.
Va scriu astazi pentru a va confirma ca abordarea institutiei pe care o conduceti functioneaza. Am vazut si ieri si zilele trecute oamenii Dvs in zona. Evident, prostituatele nu au disparut complet (de exemplu, ieri masina Politiei era in zona intersectiei Maria Rosetti / Vasile Lascar iar unele prostituate migrasera in zona intersectiei Maria Rosetti / Armeneasca) insa ESTE PENTRU PRIMA DATA, in 10 ani, de cand eu locuiesc in aceasta zona, CAND SE OBSERVA O DESCRESTERE REALA A FENOMENULUI INFRACTIONAL.
Va multumesc, in numele meu dar si al vecinilor pentru implicarea Dvs. si va solicit cu respect sa continuati sa puneti presiune asupra acestei problem care ne afecteaza atat traiul de zi cu zi cat si imaginea generala a Sectorului 2.

Va multumesc,

Marin Mihailescu,
Sector 2, Bucuresti
 
Multumiri Ileana Aldi-Popa

Domnilor, Sunt Popa Aldi Ileana din Bucuresti, str D.Orbescu 14, sector 2, si prin prezentul mesaj vreau sa aduc multumiri celui care a raspuns la apelul meu azi, 1 martie 2017, ora 10h40' prin care solicitam ajutor pentru deblocarea accesului la/din garajul meu proprietate personala de la aceeasi adresa. Pentru modul civilizat si prompt in care si-au facut datoria, dar, mai ales, pentru bunavointa si stradania de care au dat dovada pentru gasirea celui care ma blocase, rezolvandu-mi efectiv problema pe care o lacuna a legii o lasase fara rezolvare, doresc sa le aduc MULTUMIRI tuturor celor implicati azi 1 martie intre 10h40' si ora12.00.

Ileana Aldi-Popa
 
Multumiri HABITAT
habitat Catre: POLITIA LOCALA SECTOR 2
Domnului Aurel Dobrila - Director General
Stimate domnule,

In numele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat si al meu personal tin sa va
multumesc pentru sprijinul acordat in acest an si speram ca veti fi alaturi de noi si
in anul 2017!
Sprijinul dumneavoastra a fost esential pentru a putea derula programele de
consiliere si indrumare gratuite adresate membrilor si reprezentantilor asociatiilor
de proprietari!
Interventiile specialistilor, participarea la discutii, precum si raspunsurile la obiect au
fost factori ce au contribuit la ceea ce noi consideram ca a fost programe de
consiliere / dezbateri de succes.
Informarea corecta si de calitate a reprezentantilor asociatiilor de proprietari cu
privire la drepturile si obligatile acestora este benefica tuturor partilor implicate!
Va dorim ca Sarbatorile ce vin sa va aduca sanatate, fericire, armonie si intelegere!
Cu deosebit respect si consideratie,

Mihai Mereuta
Presedinte
 
Multumiri Stanica Bostanaru

Am crezut ca Bucurestiul va fi o provocare mult prea grea. Mi-am luat inima-n dinti si ce-am descoperit?! Oameni minunati, frumosi, deschisi si prietenosi, oameni care isi inteleg cu adevarat rolul si implicarea in vietile copiilor, indiferent daca vin din familii sau centre de plasament. Rezultatul: in mai putin de 10 luni am reusit sa deschid porti la care nici nu speram, porti care aduc poate un strop de lumina, de informatie si de mai bine in vietile copiilor din centrele de plasament. Asadar, pentru ca tot este Ziua Recunostintei, cu sufletul plin de bucurie multumesc celor care au inteles cât de importanta este prietenia lor pentru noi si pentru copiii cu care lucram: Aeroportul International Otopeni, Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti -Tnb Ro, REGINA MARIA - Reteaua Privata de Sanatate- Policlinica si Maternitatea, Vel Pitar, Muzeul Sportului- nu mai putin de 3 vizite, Muzeul CFR, Ferma Animalelor, Politia Locala Sector II- 4 vizite, Palace of the Parliament- Palatul Parlamentului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si multi altii care ne-au daruit activitati dintre cele mai faine: Teatrul Ion Creanga, Promenada Mall. Ei sunt cei care au facut posibila subactivitatea Turul meseriilor din cadrul proiectului Un viitor mai sigur, implementat de catre Asociatia Fluens si, cu siguranta, lor li se vor adauga multi altii... pentru ca noi credem in viitor, credem intr-o lume mai frumoasa pe care o putem colora impreuna.

Stanica Bostanaru
 
Multumiri Livia Bocan
lb Subiect: sincere multumiri
Data: 2015-07-08 09:46
Expeditor: "Livia Bocan"
Destinatar: < Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza >

Stimate domnule Director general Dobrila Aurel
Stimate doamne/Stimati domni politisti

In data de 7 iulie 2015, cu profunda indurerare am participat cu totii la inmormantarea unui tanar coleg de-al Dvs. MIHAESCU ROMICA.
Doresc sa va aduc sincere multumiri Dvs. si colegilor Dvs. pentru impecabila organizare a acestui trist eveniment, dand dovada de profesionalism, promptitudine, ordine, disciplina, seriozitate, onoare, demnitate si omenie. Multumiri pentru tot ajutorul pe care l-ati acordat familiei indoliate. Am fost foarte impresionata si de suferinta sincera care se putea citi in ochii si pe fata colegilor Dvs.
Felicitari pentru echipa pe care cu onoare o conduceti!
Va doresc sa aveti rezultate frumoase in serviciile pe care le faceti cetatenilor si sa va bucurati de o echipa unita, loiala, care merita tot respectul.

Cu deosebita consideratie,

Livia Bocan (prietena si fosta colega a sorei defunctului)

Cetatean al Sectorului 3

PS Felicitari pentru site-ul creat, bine realizat, documentat si util cetatenilor!
 
Multumiri Marius Cristian Pusta

Catre: Politia Locala Sector II

Multumesc Politiei Locale sector 2 pentru promptitudine.
Am sesizat (pe facebook, in direct din trafic), in cateva
randuri despre intersectii blocate din pricina
semafoarelor defecte si imediat a fost trimis echipaj
pentru fluidizarea circulatiei si a fost sesizat serviciul
semaforizare pentru remediere. Mai mult, am primit si
raspuns scris. Va felicit pentru promptitudine, pentru
faptul ca va pasa si pentru ca raspundeti inclusv celor ce
va scriu pe facebook. Jos palaria!

Marius Cristian Pusta
 
Multumiri UR-RATB
ur CATRE,
CONSILIUL LOCAL SECTOR 2
POLITIA LOCALA,

Confirmam prin prezenta ca in perioada 25.12.2014-04.01.2015 (perioada in care
activitatea productiva a Uzinei de Reparatii a fost intrerupta) nu s-au produs incidente de
natura infractionala care sa aduca prejudicii patrimoniale, fapt datorat si sprijinului acordat de
dumneavoastra prin monitorizarea unitatii, pentru care va multumim.
In speranta unei colaborari la fel de bune in viitor, va rugam sa aveti in continuare acest
obiectiv in planul dumneavoastra de patrulare, cu scopul prevenirii si reducerii activitatii
infractionale.


DIRECTOR
Gheorghe CAZAN

Sef Birou Personal Administrativ
Daniela MATEI MITREA
 
Multumiri D.G.P.M.B.
dgpmb CATRE,
POLITIA LOCALA SECTOR 2,

Va multumim pentru sprijinul acordat in organizarea celei de-a IX-a editii a
evenimentului national de PR "Saptamana Prevenirii Criminalitatii 2014".

Si in acest an, evenimentul a fost unul de succes, avand 9.363 beneficiari, fiind
mediatizat de doua posturi TV, precum si de presa on-line.

Cu deosebita consideratie.Pentru Director general D.G.P.M.B.

Comisar sef de politie

NELU LUPU
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL