Balul Sigurantei

In perioada 01– 05 octombrie 2018, in Capitala s-a desfasurat cea de-a XV-a editie a „Saptamanii prevenirii criminalitatii”, eveniment organizat de Politia Capitalei pentru consolidarea relatiei dintre aceasta institutie si societatea civila prin cresterea gradului de responsabilitate si implicare civica a cetatenilor.

Evenimentul a culminat cu Balul Sigurantei, al carui invitati de seama au fost persoanele de varsta a treia si care a fost organizat de Primaria Sectorului 2 prin Politia Locala Sector 2, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2, impreuna cu Politia Capitalei.
Cu aceasta ocazie, cadre specializate ale politiei le-au oferit seniorilor o serie de sfaturi necesare pentru a nu deveni victime ale furturilor din buzunare si din locuinte, ale talhariilor si escrocheriilor, stiut fiind ca infractorii ii vizeaza in mod special pe cei in varsta.
De asemenea, au fost prezentate informatii pe linia educatiei rutiere, despre traficul de persoane si consumul de droguri, directii ce sunt vizate cu predilectie de catre Politia Romana.
Domnul primar Toader Mugur Mihai si domnul viceprimar Dan Cristian Popescu s-au aflat in mijlocul seniorilor la Balul Sigurantei, ocazie cu care au urmarit cu mare atentie sfaturile oferite de cadrele Politiei Capitalei si au laudat aceasta initiativa benefica pentru ambele parti implicate si in special pentru seniori.
Spre bucuria persoanelor de varsta a treia, evenimentul s-a incheiat cu un spectacol artistic sustinut de cantareti de muzica populara si usoara, printre care s-au numarat: Catalin Crisan, Jorge, Vasile Toparceanu, Cristina Gheorghiu si multi altii.