COMERT NEAUTORIZAT IN SECTORUL 2

Cetatenii sectorului 2 transmit periodic sesizari ce vizeaza faptul ca in diferite zone ale sectorului se comercializeaza ilegal, pe domeniul public, produse alimentare fara documente de provenienta. Politia Locala Sector 2, prin Serviciul Control Comercial si Autorizare, continua seria actiunilor, care au ca scop eradicarea comertului stradal neautorizat in aceaste zone.

Pe data de 05 septembrie 2018, politistii locali din cadrul Serviciului Control Comercial si Autorizare, au identificat in Zona Colentina, Str.Doamna Ghica, Sos Pantelimon, Bd. Basarabia vanzatori ambulanti, falsi producatori, care ofereau spre vanzare produse pentru care nu aveau acte de provenienta si pe care le expuneau in alte locuri decat cele special amenajate. Acestia au fost sanctionati cf. Legii 12/1990, iar marfurile fara acte de provenienta, 62 kg legume si fructe au fost confiscate, urmandu-se procedura pentru valorificarea acestora.
Pretul mai redus cu care incearca sa va ademeneasca vanzatorii ambulanti nu merita riscurile pe care vi le asumati cumparand aceste produse din portbagajul unei masini sau de pe trotuar. Fa-ti cumparaturile numai din interiorul pietelor agroalimentare, din magazine alimentare sau din alte locuri special amenajate, acolo unde exista conditii optime de depozitare, evitand astfel riscul imbolnavirii!