• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
POVESTEA UNUI TELEFON FURAT SI A CURSEI TAXI NEPLATITE - RECUPERATE DE POLITIA LOCALA SECTOR 2
Miercuri, 30 Mai 2018 10:30
In data de 29.05.2018, in jurul orei 00.35, un echipaj al Politiei Locale Sector 2, aflat in misiune de patrulare, a fost sesizat de catre un conducator auto, sofer de taxi, numitul M.L.S, ca in urma cu 10 min. un client a parasit taxiul fara sa achite cursa si i-a sustras si telefonul mobil, personal.

Dupa stabilirea semnalmentelor faptuitorului, echipajul politiei locale a intervenit cu promptitudine mobilizand in sprijin si alte echipaje aflate in teren, in scopul depistarii faptuitorului si recuperarii prejudiciului.
Dupa mobilizarea imediata, la cca 10 min de la primirea sesizarii, in zona intersectiei Str. Litoralului cu Str. Gherghitei, a fost depistata o persoana care, dupa semnalmente, corespundea descrierii facute de soferul de taxi. Soferul a recunoscut persoana in calitate de faptuitor, care la verificare a fost identificat ca fiind S.V, in varsta de 36 de ani. La controlul corporal, Politia Locala a depistat asupra lui un telefon, marca Samsung, cu datele de identificare mentionate de persoana vatamata, prejudiciul fiind astfel recuperat.
Avand in vedere prevederile art.1, alin. 1 si art.12 din Legea nr.155/2010 personalul Politiei Locale Sector 2 a procedat conform dispozitiilor art.293 din NCPP, intocmind proces verbal de constatare a infractiunii flagrante si predand faptuitorul organelor de urmarire penala ale Politiei Sectorului 2 – Sectia 7 Politie, pentru continuarea cercetarilor, privind savarsirea infractiunii de furt calificat, fapta prevazuta si pedespsita de art.228 si art.229, alin.1, lit a si b din NCP.