• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII
Miercuri, 23 Mai 2018 11:42
In perioada 21 – 25 mai 2018, la nivel national se desfasoara cea de a XIV-a editie a evenimentului „Saptamana prevenirii criminalitatii”, activitate care potrivit traditiei, organizeaza in fiecare zi, activitati de prevenire tematice, in toate judetele tarii.

Astazi 22 mai, zi dedicata prevenirii victimizarii minorilor, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a organizat, in colaborare cu Primaria Sectorului 2, Politia Locala Sector 2, Agentia Nationala Antidrog, DGASPC Sector 2, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane si S.C. Romfilatelia S.A., la Complexul “Sfantul Pantelimon” din sos. Pantelimon nr. 301, Sector 2, un concurs de desene cu tematica preventiva, la care au participat aproximativ 50 de copii institutionalizati, cu varste intre 12 si 18 ani, elevi cu inclinatii artistice.
Cele mai bune desene vor constitui o serie de marci po?tale, realizate cu sprijinul S.C. Romfilatelia S.A, care a pus in circulatie un plic cu timbru fix, care promoveaza Campania „Unde-i lege, nu-i tocmeala!”.
Copii au primit, pentru implicarea in aceasta activitate, mesaje preventive, din partea partenerilor ?i diplome din partea Primariei Sector 2, oferite de Dl. Primar Toader Mugur Mihai, gazda acestui eveniment.

spc1 spc2
spc3 spc4
spc5 spc6
spc7 spc8
spc9 spc10
spc11 spc12