• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
ANALIZA GRADULUI DE SATISFACTIE AL CETATEANULUI FATA DE ACTIVITATEA POLITIEI LOCALE SECTOR 2
Miercuri, 14 Martie 2018 20:40
In vederea imbunatatirii Sistemului de Management Integrat si pentru a atinge un nivel sustinut de excelenta in toate aspectele performantei, in vederea implementarii modelului de excelenta EFQM, Politia Locala Sector 2, prin Serviciul de Relatii Publice, a inceput de astazi, 12 martie 2018 realizarea unui sondaj de opinie, prin completarea ”Chestionarului pentru evaluarea gradului de satisfactie al cetateanului fata de activitatea Politiei Locale Sector 2” .

Scopul sondajului va fi acela de a afla parerea locuitorilor din sectorul 2 in ceea ce priveste activitatea Politiei Locale Sector 2, realizari si nerealizari de la infiintare pana in prezent, gradul de siguranta stradala, evolutia fenomenului antisocial, rezultatele implementarii sistemelor de monitorizare, perceptia cetatenilor fata de fenomenul de coruptie.
Aplicarea chestionarelor se desfasoara personal “fata in fata” la domiciliul cetateanului sau interviu stradal, prin inregistrarea raspunsurilor intr-un chestionar tiparit, dupa obtinerea consimtamantului clar din partea fiecarui participant.
Grupa operatorilor de sondaj, din cadrul Politiei Locale, este sprijinita in aceasta activitate de politisti locali voluntari.

agsc1 agsc2
agsc3 agsc4
agsc5 agsc6