• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
DEPUNERE JURAMANT LA POLITIA LOCALA SECTOR 2
Luni, 15 Ianuarie 2018 09:47
Vineri,12 ianuarie 2018, in holul central al Politiei Locale Sector 2, a avut loc ceremonia de depunere a juramantului de catre functionarii publici nou incadrati in functie.

Functionarul public depune juramantul de credinta in termen de trei zile de la emiterea actului de numire in functia publica definitiva. Juramantul are urmatoarea formula: "Jur sa respect Constitutia, drepturile si libertatile fundamentale ale omului, sa aplic in mod corect si fara partinire legile tarii, sa indeplinesc constiincios indatoririle ce imi revin in functia publica in care am fost numit, sa pastrez secretul profesional si sa respect normele de conduita profesionala si civica. Asa sa-mi ajute Dumnezeu." Formula religioasa de incheiere respecta libertatea convingerilor religioase.
Dupa depunerea juramantului, functionarii publici au fost felicitati de conducerea institutiei si de colegii lor, iar Dl. Director General Aurel Dobrila le-a vorbit despre importanta acestei profesii si despre obligatiile si indatoririle pe care le au in noua calitate.

djpl1 djpl2
djpl3 djpl4
djpl5 djpl6
djpl7 djpl8
djpl5 djpl10