Balul sigurantei seniorilor – Editia 2017

bsspmic

Politia Locala Sector 2 a mai scris o poveste... Ea a inceput cu o idee, a Serviciului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, care ne-a propus un parteneriat in „Saptamana Prevenirii Criminalitatii” – editia a XIII, a continuat cu munca, colaborari, idei, initiative si astfel am conceput si finalizat Balul Sigurantei Seniorilor, editia a –III-a, 2017.

Am muncit mult dar pentru bucuria din ochii oamenilor de varsta a III-a a meritat. Am primit felicitari, zambete, multumiri, imbratisari....
Invitatii de onoare ai evenimentului au fost Domnul primar Mihai Mugur Toader si domnul viceprimar Dan Cristian Popescu.
A fost un eveniment de exceptie, dedicat sarbatoririi varstnicilor, la care au participat o serie de artisti indragiti: Corina Chiriac, Aurelian Temisan, Gabriel Dorobantu, dansatorii Ansamblului Ciocarlia, Taraful Mandy Pana si Fanfara Angels.
150 de persoane varstnice din sectorul 2, au ascultat muzica tineretii, au dansat, au petrecut clipe de neuitat si au participat la un adevarat maraton al informarii preventive, unde au aflat cum sa se protejeze pentru a nu deveni victime ale faptelor infractionale.
Acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sprijinul Kaufland Romania, Carrefour Veranda Mall, Ana Pan, Asociatia Florarilor Sector 2 si Supercom SA.