• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
POLITIA LOCALA SECTOR 2 ALATURI DE ELEVI IN PROGRAMUL „SCOALA ALTFEL”
Joi, 03 Noiembrie 2016 15:56
Astazi, 03 noiembrie 2016 in cadrul Programului „ SCOALA ALTFEL ”, elevii clasei a V a, ai Scolii Gimnaziale nr. 51, au trecut pragul Politiei Locale Locale Sector 2, pentru a descoperi secretele meseriei de politist local.

Conducerea institutiei a prezentat elevilor ce presupune munca politistilor locali, la Serviciile de Circulatie, Ordine Publica, Protectia Mediului, Control Comercial si Disciplina in Constructii, activitate prezentata si in imagini.
Elevii au vizitat sediul Politiei Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare si Supraveghere Video si expozitia organizata cu echipament si tehnica de lupta.
Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie le-au reamintit elevilor câteva reguli de circulatie pe care trebuie sa le respecte in calitate de pietoni si de pasageri in autovehicule si le-au prezentat masinile institutiei, cu dotarea tehnica aferenta, necesara desfasurarii muncii de politist.
Pentru implicarea lor in aceasta activitate, elevii au fost premiati cu diplome si au primit Brosura „Politistii locali - prietenii elevilor”, care contine mesaje educativ – preventive.

psca1 psca2

psca3 psca4

psca5 psca6

psca7