• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
VOLUNTARIAT PENTRU ECOLOGIZAREA SECTORULUI 2
Luni, 26 Septembrie 2016 16:58
Sambata, 24 septembrie a.c, 127 de voluntari, din cadrul Politiei Locale Sector 2, Guvernului si Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2, ai Diviziei Civice Voluntare si Corpul Politistilor Locali Voluntari, au strans in numai cateva ore, aproximativ 150 m.c. de deseuri aruncate pe spatiile verzi de la intersectia strazilor: Valea Jiului, Maior Vasile Bacila si Peisajului din cartierul Baicului si din zona de protectie adiacenta caii ferate de langa Parcul “Ion Creanga” din cartierul cu acelasi nume.

Evenimentul de ecologizare s-a desfasurat in cadrul Proiectului national "Let's Do It, Romania!" - Participa la Ziua de Curatenie Nationala, organizat in parteneriat cu Primaria Sector 2.
Animati de simtul civic si inarmati cu greble, lopeti si saci, voluntarii au adunat toate deseurile aruncate in aceste zone.
Prin organizarea acestei actiuni, domnul primar Toader Mugur Mihai a dorit sa sensibilizeze bucurestenii de toate varstele de pericolul pe care il reprezinta depozitarea necontrolata a deseurilor, care duce la afectarea mediului inconjurator si a calitatii vietii.

zcn1 zcn2

zcn3 zcn4

zcn5 zcn6

zcn7 zcn8

zcn9 zcn10

zcn11 zcn12

zcn13 zcn14

zcn15 zcn16