• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Proiectul MARTISORUL VERDE – Editia a II –a
Joi, 03 Martie 2016 21:23
Politia Locala Sector 2, in parteneriat cu ECO - X S.A. au lansat proiectul "Martisorul verde – Editia a II - a", un proiect care se adreseaza tinerilor, generatie care isi poate dezvolta simtul civic si responsabilitatea pentru mediu.

Proiectul urmareste stimularea unui comportament ecologic prin:
  • - Constientizarea comunitatilor privind starea mediului si importanta acestuia fata de viata fiecaruia,
  • - Contribuirea la formarea unui comportament eco-responsabil al tinerilor prin activitati specifice privind protectia mediului.
Din dorinta de a impleti traditia cu dorinta de a pastra natura mai curata, dovedind ca si materialele reciclabile se pot transforma in arta, Politia Locala Sector 2, partener strategic in acest proiect, a coordonat in lunile februarie – martie, activitatile din acest proiect, care constau in crearea si distribuirea de martisoare eco.
Elevii clasei pregatitoare A, ai Scolii generale Ferdinad I, au realizat sub indrumarea doamnei invatatoare Simona Spirescu, martisoare, din materiale reciclabile, selectate acasa, pe care le-au oferit astazi, salariatelor Politiei Locale Sector 2.
In zilele de 03 – 04 februarie, in holul central din sediul institutiei, este organizata o expozitie cu obiectele realizate de elevi.

mvn1 mvn2

mvn1 mvn4

mvn5 mvn6

mvn7 mvn8

mvn9 mvn10

mvn11 mvn12

mvn13 mvn14

mvn15 mvn16

mvn17 mvn18

mvn19 mvn20

mvn21