• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
CONFERINTA DE INCHEIERE A PROIECTULUI ”INOVARE SOCIALA PENTRU INTEGRAREA DURABILA A FEMEILOR PE PIATA MUNCII”
Vineri, 09 Octombrie 2015 08:19
Joi, 8 octombrie 2015, la Hotel Capital Plaza, Politia Locala Sector 2 a participat la Conferinta de incheiere a proiectului ”Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii”. Cu aceasta ocazia institutia a fost remarcata pentru implicarea si participarea responsabila in activitatile proiectului si in cadrul schimbului de experienta cu municipalitatea din Milano.

In ultima parte a conferintei, Politia Locala Sector 2 a avut o luare de pozitie fata de experienta dobandita in timpul schimbului de experienta si necesitatea implementarii, in activitatea proprie, a modelelor prezentate si experimentate in timpul studiului.
Proiectul ”Inovare sociala pentru integrarea durabila a femeilor pe piata muncii”, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Investeste in oameni! a creat posibilitatea cunoasterii unor oamenii deosebiti, implicati, profesionisti si a creat oportunitatea dezvoltarii de noi parteneriate.

idf1 idf2

idf3 idf4