• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Competitii sportive locale si regionale 2015
Duminică, 10 Mai 2015 18:49
nhmic Asociatia politistilor locali/comunitari Decebal Sector 2, din care face parte personalul Politiei Locale Sector 2 a organizat in perioada 4-5 mai 2015 campionat de tir, tenis de masa si sah, la nivel de institutie.
Asociatia politistilor locali/comunitari Decebal Sector 2, din care face parte personalul Politiei Locale Sector 2, asociatie constituita in scopul promovarii imaginii si ridicarii prestigiului politistilor locali, pe plan local si national, prin initierea organizarii de actiuni cu caracter social, cultural, sportiv si umanitar, a organizat in perioada 4-5 mai 2015 campionat de tir, tenis de masa si sah, la nivel de institutie.
Concursul s-a finalizat cu festivitatea de premiere, unde cei mai buni tragatori, cei mai buni jucatori de ping – pong si cei care au obtinut cel mai bun punctaj la sah, au fost recompensati cu diplome si cupe.
In data de 7 mai 2015 sub coordonarea presedintelui Asociatiei Politistilor Locali Sector 2 Decebal, Dl. Pascu Gheorghe s-au desfasurat in mun. Bucuresti , competitiile sportive aferente Regiunii 3 F.N.P.L, la cele 3 probe desemnate. Politistii locali s-au aflat si in acest an pe podium, la campionatul de tir.

cslr1 cslr2

cslr3 cslr4

cslr5 cslr6

cslr7 cslr8

cslr9 cslr10

cslr11