VULNERABILITAȚI LA TEMPERATURI SCAZUTE

          Având în vedere temperaturile scăzute, efectivele din cadrul Direcției Ordine Publică, împreună cu reprezentanții DGASPC Sector 2, au acționat pentru verificarea zonelor cunoscute ca fiind frecventate de persoane aflate în situații vulnerabile, respectiv persoane fără adăpost sau persoane luate în evidența DGASPC Sector 2.

          Activitatea a avut drept rezultat identificarea unui număr de 22 de persoane, dintre care 4 au fost conduse la adăposturile de noapte, 1 persoană cu probleme medicale a fost transportată la Spitalul Sf. Pantelimon pentru a primi îngrijiri de specialitate, iar celor care au refuzat transportul la adăpostul de noapte li s-a oferit un ceai cald și o masă caldă.

          Pentru a evita situațiile negative cauzate de temperaturile scăzute, în continuare, echipajele poliției locale vor desfășura acțiuni de monitorizare și identificare a unor astfel de persoane. Pe această cale, facem apel către cetățeni să sesizeze Dispeceratul Poliției Locale Sector 2, la numărul de telefon 021.252.57.70, în cazul în care au cunoștință de astfel de persoane.