Ultimele noutăți

Aprecieri

Acțiuni

Campanii

Proiecte

MARCA ÎNCREDERII - SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberării Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.
Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării, a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului Marca Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.


Citește mai departe

mi1

Vrei să fii voluntar?

Te așteptăm să faci parte din echipa Poliției Locale Sector 2!

Dacă doriți să deveniți voluntari, vă rugăm să completați formularele atașate și să le transmiteți pe adresa de e-mail: office@politialocalas2.ro

Competitii sportive locale si regionale 2015

nhmic

Asociatia politistilor locali/comunitari Decebal Sector 2, din care face parte personalul Politiei Locale Sector 2 a organizat in perioada 4-5 mai 2015 campionat de tir, tenis de masa si sah, la nivel de institutie.

Asociatia politistilor locali/comunitari Decebal Sector 2, din care face parte personalul Politiei Locale Sector 2, asociatie constituita in scopul promovarii imaginii si ridicarii prestigiului politistilor locali, pe plan local si national, prin initierea organizarii de actiuni cu caracter social, cultural, sportiv si umanitar, a organizat in perioada 4-5 mai 2015 campionat de tir, tenis de masa si sah, la nivel de institutie.
Concursul s-a finalizat cu festivitatea de premiere, unde cei mai buni tragatori, cei mai buni jucatori de ping – pong si cei care au obtinut cel mai bun punctaj la sah, au fost recompensati cu diplome si cupe.
In data de 7 mai 2015 sub coordonarea presedintelui Asociatiei Politistilor Locali Sector 2 Decebal, Dl. Pascu Gheorghe s-au desfasurat in mun. Bucuresti , competitiile sportive aferente Regiunii 3 F.N.P.L, la cele 3 probe desemnate. Politistii locali s-au aflat si in acest an pe podium, la campionatul de tir.